Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

EscolArt 2017

 

Un nou projecte vinculat i derivat de BetArt


 

EscolArt Calvià 2017 comptarà amb la realització de més de 8 intervencions artístiques de gran format que es duran a terme en façanes d'instalˇlacions educatives del municipi i passaran a formar part del catàleg municipal d'intervencions d'Art Urbà de Calvià.

Des de 2012, BetArt és present a Calvià, any rere any en "beta permanent". El Departament de Cultura de l'Ajuntament de Calvià -que n'és responsable juntament amb la Fundació Calvià 2004- va gestar i ha anat assentant aquest projecte intentant sempre mantenir la naturalesa inconclosa, flexible i amb caràcter adaptable a les modificacions que es considerin necessàries de cara a optimizar el projecte.

El consistori ha considerat dotar amb caràcter biennal aquest esdeveniment municipal artístic per la qual cosa, BetArt Calvià veurà les seves properes intervencions en 2018, un cop s'hagin adaptat les bases i l'estructura de cara a aconseguir una millora substancial del projecte. La previsió és que a finals de 2017 comenci a estar enllestit el projecte de cara a l'any que ve.

Agafam força per aquesta propera convocatòria i ens preparam enguany per un EscolArt que deixarà les nostres escoles més "artístiques", apropant l'art als ciutadans més joves del municipi en particular, i a tots els residents i visitants de Calvià.