Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Xerrades de seguretat per turistes de l'IMSERSO

Dimecres, 8 de novembre de 2017

LA POLICIA LOCAL DE CALVIÀ IMPARTEIX PER PRIMERA VEGADA XERRADES ALS TURISTES DE L'IMSERSO PER A EVITAR QUE SIGUIN VÍCTIMES DE DELICTES

La Policia comunitària de Calvià ha iniciat unes xerrades de seguretat per a turistes de l'IMSERSO que visiten el municipi durant la temporada baixa turística. Els agents informen i donen consells a la gent gran perquè puguin gaudir d'unes vacances segures i sense incidents. El nombre d'assistents a aquestes sessions informatives fins a la data és d'unes 300 persones. La setmana passada va tenir lloc una xerrada a l'Hotel Tobago, a la qual varen anar 120 persones, i demà al dematí hi haurà una altra en aquest mateix establiment.

La Policia Local de Calvià ofereix aquestes sessions informatives per primera vegada per dotar d'eines a la gent gran i facilitar un coneixement real de la zona que visiten. A més, els expliquen els instruments amb què compten davant de qualsevol eventualitat que pugui sorgir durant les seves vacances. L'estratègia comunicativa es basa en una exposició per compartir experiències viscudes i objectius comuns en matèria de seguretat. És especialment important tota aquella informació que es brinda en relació a qüestions relacionades amb fraus en la compra i venda de productes i serveis. També és rellevant donar a conèixer les mesures de prevenció que poden prendre en relació a delictes de furt i robatori.

Actualment el nombre d'agents preparats i destinats a aquesta comesa és de 3 policies i un oficial. S'espera que els beneficiaris siguin tots els grups de l'IMSERSO que s'allotgen als hotels del terme municipal de Calvià, a hores d'ara són els hotels Tobago i Samos. L'Associació Hotelera de Palmanova-Magaluf ha tingut des de l'inici una actitud col·laborativa per facilitar impartició d'aquestes xerrades. MUNDIPLAN, l'agència de viatges que comercialitza els viatges de l'IMSERSO a Balears, també col·labora en aquesta campanya. Tot i que aquestes sessions informatives són puntuals en el mes de novembre, al febrer augmentaran significativament ja que la majoria de viatges de l'IMSERSO a Mallorca estan planificats a partir de llavors.