Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

La Policia intensifica la presčncia a Peguera

Dijous, novembre 30, 2017

NOTA INFORMATIVA DE LA POLICIA LOCAL DE CALVIÀ

LA POLICIA INTENSIFICA LA SEVA PRESÈNCIA A PEGUERA DURANT EL CAP DE SETMANA PER A EVITAR BREGUES ENTRE BANDES

Els agents de Calvià volen evitar venjances, bregues i destrosses com els que alguns joves varen provocar el passat cap de setmana aprop del Boulevar

El proper cap de setmana, la Policia Local de Calvià comptarà amb un dispositiu especial com a acció preventiva contra els grups juvenils que varen dur a terme actes violents durant la matinada de diumenge passat a Peguera. La mesura s'ha pres per dissuadir de noves bregues, que prenen especial rellevància ja que es tracta en gran part de menors d'edat que freqüenten el mateix local d'oci. Alguns dels joves que varen participar en les baralles de la setmana passada han estat identificats. La Guàrdia Civil ha iniciat una investigació per aclarir els fets esdevinguts.
A través d'amenaces en mitjans telemàtics s'ha pogut saber que està previst que es produeixin nous altercats. Segons testimoniatges dels fets, es tracta de joves de Palma i la part forana organitzats en dues bandes.
Durant la passada nit del 25 al 26 de novembre, uns 40 adolescents de diversos grups es varen barallar i varen ocasionar destrosses al seu pas pels carrers Eucaliptus, Mercè Rodorera, Boulevar de Peguera fins a arribar a la Platja de Palmira. Sembla ser que aquests joves, sota els efectes d'alcohol i drogues, varen utilitzar pals per ocasionar destrosses a tres cafeteries, un restaurant i una caseta de venda de bitllets de barca. Bàsicament es tracta de trencaments de cossiols, però també de portes i vidres.
El nombre de bregues en les quals la Policia Local de Calvià ha d'intervenir descendeix notablement els mesos en els quals hi ha menys població flotant en el municipi. No obstant això, es concentren igualment entorn a certs locals d'oci nocturn.
La Policia Local de Calvià manté durant la temporada baixa dispositius per evitar el consum d'alcohol a la via pública aprop dels locals d'oci juvenil del municipi. A més, la divisió de tràfic de la Policia Local realitza controls etílics periòdics entre els conductors que s'acosten a aquests centres.