Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Dia Mundial del Medi Ambient

Dimarts, 5 de juny de 2018

Fòrum Escolar en el Dia del Medi Ambient

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, avui ha tengut lloc una de les actuacions programades, la celebració del Fòrum Escolar. Es tracta d'una activitat impulsada pel departament de Medi Natural i Urbà de l'Ajuntament de Calvià, que clausura el programa que s'ha dut a terme durant els cursos 2016-2017 i 2017-2018, en el qual l'alumnat del tercer cicle de primària de quatre centres escolars del terme municipal han realitzat tallers de sensibilització ambiental i han elaborat un pla d'acció de millora ambiental dels seus centres escolars respectius, en el marc de l'Agenda Local 21 escolar.
Els centres que han participat i els projectes que han elaborat són: CEIP ses Quarterades, Ses Quarterades que m'agraden; CEIP Xaloc, Euronet 50/50; CEIP Jaume I, Milloram el nostre centre, i CEIP Puig de sa Ginesta, Olors de colors.

El Fòrum s'ha organitzat en dues parts, primer hi ha hagut una presentació que ha fet l'alumnat sobre el projecte que ha elaborat al llarg d'aquests dos anys i després s'ha fet una gimcana per equips sobre la vida d'un pagès.
L'esdeveniment ha tingut lloc a la finca pública municipal de Galatzó on el tinent de batle d'Urbanisme, Comerç, Participació Ciutadana i Joventut, Marcos Pecos, i la regidora de Comerç, Medi Natural i Urbà i Patrimoni, Francisca Muñoz, els han donat la benvinguda.