Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Ajudes per a millores de l'oferta associada

Dimarts, 21 d'agost de 2018

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ LLIURA MÉS DE DE 49.000 EUROS EN SUBVENCIONS PER A LA MILLORA DEL COMERÇ AL MUNICIPI

El batle assenyala que l'objectiu és acompanyar la millora de l'oferta associada

19 locals del municipi de Calvià han rebut aquest matí la subvenció a la qual han accedit per realitzar millores de l'estètica interior i exterior. En total, l'Ajuntament de Calvià ha atorgat 49.110,84 euros per als 19 projectes que s'han presentat, que, entre altres coses inclouen adquisició de mobiliari, canvis de rètols, millora de vidrieres, pintura, paviment, etc.
Per zones, els locals que han accedit a aquestes subvencions són 6 de Palmanova, 5 de Magaluf, 4 de Peguera, 2 de Santa Ponça, 1 de Cas Català i 1 de Port Adriano. Entre aquests establiments hi ha bars, restaurants, botigues de souvenirs, supermercats, etc.
L'Ajuntament de Calvià ha convocat aquestes subvencions per ajudar a la modernització del teixit comercial de Calvià, amb l'objectiu que puguin millorar la seva competitivitat i, en conseqüència, contribuir a millorar la competitivitat de l'economia del municipi. Els ajuts subvencionen fins a un 60% del projecte presentat.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha lliurat els xecs de la subvenció, junt amb el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Comerç, Marcos Pecos, i la regidora de Comerç, Medi Natural i Urbà i Patrimoni, Francisca Muñoz. Alfonso Rodríguez Badal ha agraït als empresaris que s'hagin sumat a la convocatòria d'ajudes «perquè el que es pretén és acompanyar l'esforç que fa l'oferta associada tan necessària per a les nostres zones. Sabem que han passat uns anys molt complicats -ha afegit- i es feia difícil emprendre una reforma»d'aquí la convocatòria d'aquestes subvencions. El batle de Calvià ha anunciat una propera convocatòria d'ajuts ja que la reforma dels locals comercials forma part del procés de millora de les zones del municipi.