Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

IV trail solidaria de la Policia de Calvià

Domingo, 25 de novembre de 2018

NOTA INFORMATIVA DE LA POLICIA LOCAL DE CALVIÀ

260 PARTICIPANTS SOLIDARIS PARTICIPEN EN LA IV TRAIL DE LA POLICIA DE CALVIÀ EN BENEFICI D'ADAYO-PBO

El triatleta paralímpic Álex Sánchez ha apadrinat l'esdeveniment

Puntualment, a les 9:30 h, com estava previst, ha tingut lloc la IV Trail solidària de la Policia Local de Calvià en suport a l'associació Ajuda i Orientació Paràlisi Braquial Obstètrica (Adayo PBO). L'organització ha disposat dues carreres de muntanya per a adults: una de 10,2 km, amb 150 participants; i una altra de 15,3 km, amb 110 atletes.

Sergio Martínez ha estat el primer a arribar en el recorregut de 10'2 km, mentre que Gabriel Arnáiz ha estat el primer en creuar la meta després de córrer 15'3 km. Enguany l'esdeveniment ha estat apadrinat pel medallista paralímpic Álex Sánchez, que com triatleta va guanyar una medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Pequín.

Les carreres han estat arbitrades i puntuen a la Federació de Muntanya, dada rellevant ja que al voltant d'un 70% dels inscrits estan federats. El punt de partida ha estat Capdellà (c / Platges), i amb recorregut per la finca Galatzó, ses Vinyes i ses Planes, un trajecte que compleix amb les directrius exigides per la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears. Al migdia, el tinent de batle de Calvià, Andreu Serra ha fet entrega dels trofeus.

A més, també s'han organitzat diverses curses infantils de caràcter gratuït Adayo Kids per a xavals de fins a 12 anys. El total d'inscrits en les modalitats per a menors ha estat de 80.

D'altra banda, cal destacar que 20 entitats han donat suport a aquesta Trail solidària amb Adayo-PBO i que la Federació Balear de Muntanya i Escalada lliurarà a aquesta associació l'excedent pressupostari d'enguany. Els ingressos es destinaran a la formació de personal de ginecologia, matrones i fisioterapeutes en relació a la Paràlisi Braquial obstrètica. Així també, s'aportarà finançament per a la investigació científica.

Informació guanyadors i marques en www.elitechip.net