Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Alerta per la presència de falsos revisors de gas

Dimecres, 12 de desembre de 2018

NOTA INFORMATIVA DE LA POLICIA LOCAL DE CALVIÀ

ALERTA PER LA PRESÈNCIA DE FALSOS REVISORS DE GAS

Diversos veïnats han informat els agents policials de la presència de suposats revisors de gas sense indumentària d'empresa ni acreditació

La Policia Local de Calvià ha intervingut en diversos conflictes privats a requeriment de residents de Calvià per la presència d'homes que simulen ser revisors de gas a establiments o cases de Palmanova i Calvià vila. En un dels casos es va informar d'un individu que es presentava com a revisor de gas que va fugir a un Peugeot 208 de color gris. Les sospites dels calvianers han saltat per què els supòsits tècnics no duen l'uniforme d'empresa ni tampoc presenten cap tipus de documentació que acrediti la seva condició de revisor de gas.

Davant aquest fet, per cert molt habitual quan comença la temporada d'hivern, agents de la Policia local han realitzat tasques de vigilància per intentar dissuadir i/o identificar possibles estafadors, encara que no s'ha pogut localitzar cap d'ells de moment.

Cal recordar que la revisió de les instal·lacions tant de gas butà com de gas natural és cada cinc anys. Es recomana desconfiar de visites inesperades i demanar el carnet oficial professional de revisor de gas natural o de gas butà. Si s'ha de fer la revisió, cal demanar expressament a centres especialitzats. De fet, si no s'ha sol·licitat millor ni obrir la porta del domicili.

A més, les empreses han de tenir fixades unes tarifes dels serveis que ofereix. El tub flexible del gas butà s'ha de canviar quan caduca i el regulador quan es fa malbé. Quan l'instal·lador hagi realitzat la revisió, ha de lliurar un certificat per la persona propietària. La revisió periòdica s'ha d'abonar al moment.