Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Nou portal web de l'IFOC: Agčncia de colˇlocaciķ

Divendres, 11 de gener de 2019

L'INSTITUT DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ DE CALVIÀ POSA EN MARXA UN NOU PORTAL WEB D'OCUPACIÓ QUE FACILITARÀ ELS TRÀMITS TANT A DEMANDANTS D'OCUPACIÓ COM A EMPRESES

Es podrà des de fer una cita en línia fins inscriure un currículum o realitzar una recerca de personal qualificat

L'Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC) posa en marxa el dilluns 14 de gener el seu nou portal web d'ocupació que permet fer gestions en línia, tant a empreses com a demandants d'ocupació, des de casa o empresa, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Al llarg de 2018, l'IFOC ha treballat per a la posada en marxa d'aquesta plataforma d'ocupació, formació i emprenedoria totalment en línia, el que suposa una experiència innovadora en aquest municipi.
Aquesta nova aplicació ha sorgit de la voluntat de facilitar aquests tràmits donades les característiques d'un municipi com Calvià ampli, divers i amb diferents nuclis de població. D'aquesta manera, es pretén acostar l'IFOC a totes les persones o empreses residents del terme municipal, perquè, des de casa o oficina, en qualsevol moment del dia, només amb un ordinador connectat a Internet, puguin realitzar qualsevol gestió relacionada per donar cobertura a les seves necessitats d'ocupació, treball, formació i emprenedoria.
Així doncs, tan sols clicant a la pàgina web: gestionandote.com/agencia/ifoc s'obrirà un ampli ventall d'utilitats, amb un programari fàcil i intuïtiu per a l'usuari final.
Utilitats per a persones en demanda o millora d'ocupació
El sistema proporcionarà un usuari i una contrasenya i amb una mínima inversió de temps, el que permetrà: inscriure un currículum, consultar, modificar i imprimir aquest document que proporciona el sistema totes les vegades que es necessiti; actualitzar el CV i la demanda laboral totes les vegades que sigui necessari; demanar de cita on line per tenir una entrevista amb un orientador laboral, i optar a totes les ofertes laborals, tant les que gestiona l'IFOC, com les gestionades per més de 240 agències de col·locació de tot Espanya, això suposa una mitjana de més de 3000 ofertes de feina nacionals publicades diàriament.
Finalment, en aquesta aplicació es gestionarà tot el relatiu a la 2a Fira d'Ocupació i Emprenedoria, que se celebrarà el proper mes de Març 2019, participant en les entrevistes de selecció només amb un clic.

Utilitats per a empreses i empresaris
L'empresa podrà en menys de 5 minuts, donar d'alta la seva empresa i realitzar una petició de recerca de personal qualificat. El sistema li donarà usuari i contrasenya, i a partir d'aquest moment el personal de l'IFOC li remetrà, a través de la mateixa plataforma, tots els CV de les persones candidates amb el perfil i interès adequat. Amb un sol clic podrà veure tant els candidats remesos com tot l'historial de processos de selecció realitzats a partir del 2019.
La plataforma permetrà a una empresa participar en la 2a Fira d'Ocupació del març de 2019, sol·licitant un estand, publicant les ofertes i els llocs de treball vacants, i comprovant in situ els CV de les persones a entrevistar sense necessitat de paperassa addicional.
Utilitats per a persones que volen formar-se
Sense necessitat d'obtenir usuari i contrasenya, amb només omplir un breu formulari, es podrà també realitzar una inscripció a qualsevol curs que gestiona l'IFOC. El sistema informarà via email o sms de l'estat de la teva matriculació. L'usuari també podrà veure l'historial de cursos realitzats amb l'IFOC, i el mateix sistema, de manera automàtica bolcarà aquests cursos en els respectius currículum sense necessitat d'actualitzar.
L'IFOC ha preparat una operativa que ajudarà a qualsevol persona o empresa sigui quin sigui el seu nivell d'informàtica, perquè no tinguin dificultats a l'hora de fer qualsevol gestió.

Més informació: gestionandote.com/agencia/ifoc o cridant a l'IFOC al 971 13 46 13