Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Nou patrocinador de Challenge Peguera Mallorca

Dimecres, 22 de gener de 2019

ZOOT SPORTS EUROPE, NOU PATROCINADOR DE NATACIÓ DE CHALLENGE PEGUERA MALLORCA

-Challenge Family ha col·laborat amb èxit en altres esdeveniments amb la marca

-L'empresa fabrica ela millor roba per als triatletes

Zoot Sports Europe, empresa que ha revolucionat el panorama del triatló i de la natació amb les exclusives productes els darrers anys, serà el patrocinador oficial del tram de natació de Challenge Peguera Mallorca 2019.

Nascut a Kona, Hawaii, el 1983, Zoot s'ha situat com un dels referents en el món del triatló i reafirma el seu compromís de proporcionar als atletes el millor equipament possible. "Estam desitjant demostrar els avantatges de la tecnologia de la nostra roba", comenta el mànager de màrqueting, Manuel Sinner.

"Estam molt contents de col·laborar amb Zoot enguany, amb qui compartim la nostra passió pel triatló. Després de la seva reeixida col·laboració el 2018 amb altres esdeveniments de Challenge Family, estam encantats d'unir els nostres camins el 2019. Els nostres atletes disposaran d'uns productes que compleixen amb els millors estàndards de qualitat ", assenyala Juan Abarca, el manager de màrqueting i comunicació de CHMALLORCA .

Els atletes de Challenge Peguera Mallorca estaran equipats amb una gorra de natació d'alta qualitat de la col·lecció de Zoot. A la fira del corredor de Challenge Peguera Mallorca, del dijous 17 al dissabte 19 d'octubre, l'equip de Zoot oferirà els seus productes estrella de la temporada i la seva roba podrà ser provada durant el cap de setmana de carrera.

Web Challenge Peguera Mallorca: www.challenge-mallorca.com
Facebook Challenge Peguera Mallorca: https://www.facebook.com/ChallengePegueraMallorca/ 
Web Zootsports Europe: https://www.zootsports.de/ 
Instagram Zootsports Europe: https://www.instagram.com/zootsports_europe/