Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

L'Ajuntament cedeix un local a Rādio Taxi Calviā

Dimecres, 30 de gener de 2019

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ CEDEIX UN LOCAL A RÀDIO TAXI CALVIÀ PER FACILITAR LA MILLORA EN LES CONDICIONS DE PRESTACIÓ DEL SERVEI PÚBLIC

El batle i el president de la cooperativa signen el conveni de cessió de l'edifici que ha estat reformat recentment

Ràdio Taxi Calvià s'ubicarà a un nou centre de treball després del conveni de cessió temporal d'un local municipal que han signat el batle Alfonso Rodríguez Badal i el president de Ràdio Taxi Calvià, Fernando Luengo.

La central i emissora de Ràdio Taxi es troben en aquests moments a un local municipal cedit el 1.995, situat a l'edifici de serveis de Cas Saboners, del carrer Diego Salvá Lezaún de Palmanova. Es tracta d'un local de 84 m2 que, amb el temps, ha anat quedant obsolet tant pel que fa a espai com pel que fa a condicions de treball de les persones que treballen al centre d'atenció telefònica.

L'edifici al que es traslladarà el servei és un local municipal d'una planta situat al carrer Miquel dels Sants Oliver, número 11, de Palmanova, on antigament s'ubicava l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, i que actualment es trobava en desús. El local, de 164,03 m2, que ocupa un solar de 280 m2, ha estat reformat per condicionar la seva distribució interior com a edifici d'oficines, mantenint l'estructura existent, i adequant l'accés per persones amb mobilitat reduïda, amb rampes per salvar el desnivell. Compta, a més, amb un edifici annex per al seu ús com a magatzem.

El batle de Calvià ha destacat que amb aquesta cessió l'Ajuntament de Calvià intenta facilitar la feina d'aquest servei públic tan important a Calvià, com a municipi residencial i turístic.

Per la seva banda, el president de Ràdio Taxi Calvià, Fernando Luengo, ha agraït la cessió del local que els permetrà, en tractar d'un espai més ampli i diàfan, gestionar amb millors condicions els serveis que ofereixen.

Ràdio Taxi Calvià, que agrupa 214 llicències del municipi, ofereix el servei de la central les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, pel que va sol·licitar la col·laboració municipal amb l'objectiu de millorar les condicions de prestació del servei públic i incrementar els nivells de qualitat en l'atenció que es dóna a les persones usuàries.

La cooperativa Ràdio Taxi es farà càrrec de la dotació de mobiliari de les oficines, les despeses dels subministraments així com de la conservació i manteniment del local.

A l'acte han assistit el regidor de Manteniment, Alfonso Molina; la regidora de zona de Palmanova, Francisca Muñoz, i Mari Carmen Navarro, presidenta de l'Agrupació de Taxis de Calvià, així com altres persones membres de Ràdio Taxi.