Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Presentaciķ del cartell de Mallorca Live Festival

Dimecres, 20 de febrer de 2019

THE VACCINES COMPLETA EL CARTELL DEL MALLORCA LIVES FESTIVAL AMB UNA VINTENA DE NOUS ARTISTES

Mathew Jonson, Fuel Fandango, Second, Babasónicos, Dengue Dengue Dengue i Ramon Mirabet entre els nous artistes confirmats que actuaran a Magaluf, Calvià.

El festival incorporarà enguany un nou escenari, el quart ja, on actuaran DJs mallorquins com Satore, Rosa Nun, Guri feat. Eider i Disc Canela entre d'altres.

Un any més Meliá Hotels International serà el patrocinador principal del festival de la mà de la marca Innside By Meliá.

L'Ajuntament de Calvià aposta, un any més, per aquest esdeveniment internacional que posa al municipi al mapa dels millors festivals de música.

Per veure el cartell de l'esdeveniment, feu clic aquí

La banda britànica The Vaccines encapçala les darreres confirmacions de la quarta edició del Mallorca Live. El grup, que estarà presentant al festival mallorquí seu quart disc, Combat Sports, durà el rock and roll a un cartell encapçalat per Jamiroquai en el seu únic concert a Espanya el 2019, Two Door Cinema Club, Vetusta Morla i Amaia.

El festival ha anunciat avui una vintena més d'artistes a una roda de premsa a l'Hotel Me Reina Victoria de Madrid en què varen participar Álvaro Martínez, director del Mallorca Live, Sofia Muntaner, Global Brand Màrqueting Manager de Innside by Meliá, Alfonso Rodríguez Badal , batle de Calvià i Sebastià Vera, director artístic del festival.

Entre les noves confirmacions destaquen la presència d'artistes habituals en els cartells de festivals com Fuel Fandango, Second i Ramon Mirabet; dues de les propostes llatinoamericanes més potents del moment com el són els argentins Babasónicos o els peruans Dengue Dengue Dengue, les bandes mallorquines Illa Iglú, Dinamo, Sweet Poo Smell, Hans Frauen i The Market Noise i un dels grups més puixants d'Eivissa: Billy Flamingos.

El festival continua amb la seva aposta per la música electrònica, encapçalada enguany per Laurent Garnier, Dixon i Maya Jane Coles, amb les confirmacions avui del canadenc Mathew Jonson, el gallec Baiuca, l'eivissenc Els Dos, i un bon planter de DJs mallorquins: Satore, Rosana Nun, Guri feat Eider, The Southnormales, Disc Canela, JAMC, Bocabeats i Goodman. La majoria d'aquests DJs actuaran en el nou quart escenari afavorit pel col·lectiu Asseguts al Sostre que s'estrenarà aquesta edició en la també renovada zona gastronòmica i de chill out.

Enguany es preveuen 36.000 visitants durant tot el cap de setmana, fet que suposa un increment del 35% respecte a l'any passat. Aquest creixement també es reflecteix en el pressupost del festival, que passarà dels dos milions de l'any passat als una mica més de tres milions de 2019, i en el creixement del recinte, amb cinc mil metres quadrat nous per la zona de restauració, chill out i market i un augment del 40% a l'àrea destinada al segon escenari. "Volem que el públic pugui gaudir de la millor de les experiències, per això estam apostant en millorar les infraestructures i els serveis: tindrem més metres de barres i més llocs de menjar", va assegurar el director del Mallorca Live, Álvaro Martínez, durant la roda de premsa.

El festival comptarà un any més amb el patrocini de Meliá Hotels International, en aquesta edició de la mà de la marca Innside By Meliá. "Per mitjà de la col·laboració amb Mallorca Live Festival cercam amplificar el nou concepte de Innside by Meliá com a marca, utilitzant per això nexes amb el festival com el tipus de públic que compartim, aquest esperit viatger inherent als festivals i als hotels i la gran aposta per la sostenibilitat, posant en relleu el compromís conjunt pel medi ambient ", va argumentar Sofia Muntaner, Global Brand Màrqueting Specialist de Innside by Meliá.

Un any més la cita se celebrarà a l'antic Aquapark de Calvià, els dies 10 i 11 de maig de 2019. El batle de la localitat, Alfonso Rodríguez Badal, va ratificar l'aposta del municipi per albergar grans esdeveniments de qualitat com el Mallorca Live Festival , indispensable per continuar sent una destinació turística líder que vulgui distingir-se per la seva qualitat. "Calvià necessitava recuperar grans actuacions musicals i culturals, i el MLF ens posa al mapa com a seu d'un dels millors festivals de música a Espanya", ha afirmat Rodríguez Badal, qui va acabar la seva intervenció afirmant: "Estam feliços de poder tenir de nou el MLF a Magaluf, a Calvià".

El director artístic del festival, Sebastià Vera, va destacar el compromís del festival amb el talent artístic de les illes, incorporant bandes locals al cartell, afavorint el Mallorca Live Talent i donant suport al concurs MusiCalvià. A més, va avançar alguna de les noves activitats paral·leles com el MLF PRO, la celebració d'una gimcana musical a l'illa, el Mallorca Live Kids per als més petits, la col·laboració al costat de la UIB per portar l'art urbà a la universitat o els nous escenaris a la platja de Calvià.

El Mallorca Live Festival també comptarà enguany amb el suport d'institucions com l'esmentat Ajuntament de Calvià, el Consell de Mallorca, la Fundació Mallorca Turisme o l'Institut d'Estudis Baleàrics. També comptarà amb el patrocini d'altres marques com Estrella Damm, l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears, Goldcar, Porto Pi, Auto Vidal-SMART, Coca Cola, Barceló, Gordons i Tragus.
Els abonaments per al Mallorca Live estan disponibles des de 75 € més despeses de gestió a la pàgina web del festival www.mallorcalivefestival.com.

Les persones residents a Calvià tenen un 30% de descompte.
Les entrades es poden adquirir al Departament de Cultura (Ajuntament de Calvià) de dilluns a divendres de 9 a 14 h, als Centres Culturals de Calvià de dilluns a divendres de 17 a 21 h, i a l'edifici d'Es Generador de dilluns a divendres de 11 a 14 h.
Cal presentar el DNI original (només es pot adquirir una entrada per DNI resident i pagar amb targeta de crèdit).