Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Inauguraciķ exposiciķ fotogrāfica 'Rock&Fem'

Dimarts, 26 de febrer de 2019

EXPOSICIÓ ROCK&FEM, DONES AL MÓN DE LA MÚSICA, A L'EDIFICI JUVENIL D'ES GENERADOR

L'edifici juvenil acull la mostra en el marc de les activitats que té previstes per la Setmana de la dona

La instal·lacions de l'edifici juvenil Es Generador acull una mostra fotogràfica de Verónica Menéndez Salines, Laura G. Guerra i Magdalena Gil Galmés, que destaca la intervenció de les dones en el món de la música. Es tracta d'una exposició organitzada per l'Ajuntament de Calvià, en col·laboració amb RUNAWAY, en el marc de les activitats de la Setmana de la Dona.

A la inauguració de l'exposició, el passat dilluns horabaixa, varen assistir les tres fotògrafes que varen deixar constància de la seva trajectòria professional.

La mostra romandrà a Es Generador fins el 7 de març. El dia 9 es traslladaran les obres a la Sala Palmanova, on, a partir de les 20.30 h, començaran les actuacions d'Aura Veus, Sweet Poo Smell i desenterrades, en la jornada de FEMFEST Calvià 2019.

A més de l'exposició de fotografies, el 4 de març, a la sala Multimèdia d'Es Generador, es gravarà un programa de ràdio titulat "Ràdio en femení", amb la participació de joves del municipi. I, del 25 d'abril a l'11 de maig, Es Generador acollirà l'exposició "Empremtes de dones genials", amb les biografies de 25 dones del segle XX i XXI, que s'han triat per la seva tasca, per la seva qualitat humana i perquè han deixat la seva empremta en la història de la humanitat tot i ser poc conegudes pel que fa a homes de la seva generació.