Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Musicalvià al Mallorca Live Festival

Dijous, 28 de febrer de 2019

MALLORCA LIVE FESTIVAL, PLATAFORMA DE JOVES SOLISTES I BANDES

El concurs MusiCalvià 2019 donarà l'oportunitat que solistes, grups i DJ de Calvià actuïn al Festival internacional que se celebrarà al maig

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament de Calvià organitza el concurs musical MusiCalvià, en el qual podran participar solistes, grups i discjòqueis del municipi.

Enguany el concurs arriba amb una novetat per als que participen en el certamen: el grup, solista o DJ que quedi classificat en primer lloc actuarà dins el Mallorca Live Festival 2019, que tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig. Els grups, solistes o DJ que quedin en segon i tercer lloc, actuaran en escenaris paral·lels dins el Festival internacional de música que se celebrarà a Magaluf.

I està obert el termini per a què les persones interessades a participar en el concurs MusiCalvià 2019 s'inscriguin. Per això, hauran d'enviar un vídeo amb una actuació seva, en cas que no tinguin filmació, el Servei de Joventut de l'Ajuntament de Calvià posarà a disposició les seves instal·lacions i material necessari per gravar el videoclip. La selecció de les bandes, solistes o DJ guanyadores es farà a través d'una fase de votació popular mitjançant plataformes oficials online i una posterior valoració per part d'un jurat qualificat.

Les bases del concurs es poden consultar a www.calvia.com/joventut

(Imatge del fotògraf Gabriel Valiente Zirón, de Musicalvià 2018)