Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Sa Rua de Calviā 2019

Dissabte, 2 de març de 2019

SA RUA DE CALVIÀ 2019

Després d'un magnífic horabaixa quasi primaveral, avui dissabte s'ha celebrat Sa Rua de Calvià!. Els carrers de la vila s'han omplert de públic, colors, música i diversió gràcies als gairebé 800 participants. Els premis s'han repartit en tres categories: individuals i parelles (3 participants), comparses (9 participants) i carrosses (6 participants).

Amb la majoria de grups acompanyats d'una animada música i coreografies, els membres del jurat s'han quedat gratament sorpresos. Els han acompanyat, animant la desfilada, la Xaranga Bratitzava, el Circ Strómboli i la Batucada del Comte Mal, que tancava la desfilada amb els seus tambors.

El gran nombre de persones assistents han animat sense pausa els participants en tot moment, convertint Sa Rua de Calvià, una vegada més, en una gran festa participativa i molt divertida.

El jurat ha estat format per:

-Elena Cifre - Artista nascuda a Mallorca i coneguda en Calvià pels seus retrats hiperrealistes de personatges rellevants de la societat, la cultura i l'esport. Actualment té a la sala de exposiciones del Ajuntament de Calvià una mostra dels seus dibuixos, "Retratos de Baleares". Completa el jurat aportant coneixements i valoracions de l'àmbit artístic.

-José Ángel Vargas - Professor de ball als Centres Culturals de Calvià en les modalitats de salsa i bachata. Un dels professors més veterans i amb més classes en marxa repartides als sis centres. Completa el jurat aportant coneixements i valoracions sobre l'àmbit de la dansa, expressió, moviment i coreografies.

-Eva Molina - Empresària de Calvià propietària d'una cadena de perruqueria i estilisme que actualment compta amb diversos establiments al municipi. Completa el jurat aportant coneixements i valoracions sobre l'estètica i composició dels estilismes i vestimenta dels participants.

S'han reunit quan ha finalitzat la desfilada i, després de molt pensar-s'ho, han triat als guanyadors d'aquesta edició, basant-se en els balls, la vestimenta i l'originalitat, així com també les ganes de passar-ho be. S'han atorgat un total de 5.060€ en premis en metàl·lic i premis en espècie per les categories d'individual i parella, gentilesa d'Agustino Ramos S.L. del grup Lekkerland España, a més d'entrades per a PalmaJump, Ice Bar i lots de productes de perruqueria i estètica d'Studio Doss.

L'equip de dinamitzadors culturals ha preparat animació a l'escenari durant la deliberació del jurat, per fer més curta l'espera.

Després del lliurament de premis, els assistents s'han divertit, un any més, amb la gran festa organitzada a la carpa habilitada a l'aparcament municipal, on han pogut disfrutar de la música del DJ Toni Bauzà.

Els premis han recaigut en:

CARROSSES:

1r CARROSSES 700 € - JAMÓN SONFERRANO
2n CARROSSES 550 € - MATERIAL ESCOLAR AMYPA SA GINESTA
3r CARROSSES 410 € - GOSPEL SON CALIU
4t CARROSSES 320 € - QUEEN DESASTRE
5è CARROSSES 230 € - ROCK IN CALVIÀ
6è CARROSSES 170 € - LOS DE SIEMPRE, COMO SIEMPRE... EN EL SECRETO DE VICTORIA

COMPARSES:

1r COMPARSES 700 € - LA QUE HAY LIADA DEBAJO DEL MAR
2n COMPARSES 550 € - HAUTE COUTURE
3r COMPARSES 410 € - IMAGINA, CREA I PINTA... NOLTROS REIS I REINES
4t COMPARSES 320 € - COCHES DE COCHE
5è COMPARSES 230 € - LOS LOROS “BAILONGOS” DE S'OLIVERA
6è COMPARSES 170 € - LOS VIKINGOS DE LA JUVENTUD

INDIVIDUALS I PARELLES

1r INDIVIDUAL -- Lot de regals 1 - MIGUEBOT
2n INDIVIDUAL -- Lot de regals 2 - VENEZIA
3r INDIVIDUAL -- Lot de regals 3 - BRAVE

PREMI ESPECIAL ANIMACIÓ: 300 € - FORMICUS PANTÉRICUS