Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Més de 470 llocs de feina a la II Fira d'Ocupació

Dijous, 7 de març de 2019

LA II FIRA D'OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA DE CALVIÀ OFERIRÀ EL 21 DE MARÇ MÉS DE 470 LLOCS DE FEINA I ENTREVISTES DE SELECCIÓ A 31 ESTANDS D'EMPRESES

La II Fira d'Ocupació i Emprenedoria, que tindrà lloc els pròxims dies 21 i 22 de març, oferirà més de 470 llocs de treball, majoritàriament relacionats amb el sector serveis en el terme municipal de Calvià.

Si bé les ofertes, en la seva majoria al·ludeixen a perfils professionals propis d'activitats relacionades amb el turisme i l'hostaleria, com a restaurant i sala, cuina, recepció i regidoria de pisos, cal assenyalar l'augment d'ofertes relacionades amb el comerç, la construcció, la seguretat i els serveis a les persones.

El primer dia de la Fira tindrà lloc al poliesportiu Galatzó de Santa Ponça, de 9 a 14 h i de 15 a 18.30 h, amb l'objectiu de realitzar entrevistes de feina a 31 estands d'empreses.

Respecte a aquest punt, l'Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC), des de principis del mes de febrer té sessions informatives per ajudar les persones, tant en la inscripció del currículum i ofertes, com en oferir un programa d'entrenament per afrontar entrevistes de selecció.

La Fira inclou el dia 22 de març, una jornada adreçada a persones emprenedores i empreses, a la Sala Palmanova, que conjuga presentació d'entitats i coworkings de tot Mallorca, tallers i càpsules formatives, i espais de contacte ('coffee-break' i 'speed dating').

És important assenyalar que per participar a la Fira cal, abans del dia 21, fer uns senzills passos:
1- Inscriure el CV a la plataforma d'ocupació de l'IFOC
2- Un cop introduït el CV, serà possible inscriure's en les ofertes de treball disponibles

Els passos es realitzen al web de la Fira www.empleatcalvia.com o, en cas de dubte, directament a les oficines de l'IFOC. Amb la finalitat que l'experiència de participar a la Fira sigui un esdeveniment agradable i proper, el personal de l'IFOC es posa a disposició de les persones interessades per ajudar-les en tot el procés.

PROGRAMA JORNADA EMPRENEDORIA 22 DE MARÇ 2019
Sala Palmanova
09.00 Acreditacions i lliurament de documentació a les persones assistents
09.30 Presentació a càrrec de Darío Espallargas, gerent de IFOC
09.45 Conferència inaugural d'Ana Seijo, fundadora de coworking Wohaby
10.30 Tallers (workshops) impartits per coworkers i representants de les entitats col·laboradores
12.30 Espai de contacte (Speed ​​dating)
13.30 Conferència d'autònom a empresari: Tres claus i un repte, per Alejo Ecoca, CEO d'FDSA programació
14.00 Cloenda a càrrec del batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal

De 09.00 a 12.30 Espai de contacte (coffee-break)
De 09.30 a 13.30 Espai Entitats i coworkings participants: Ajuntament d'Artà, Centre BIT Raiguer, Centre d'Empreses PalmaActiva, Fàbrica Ramis, Fundació BIT, Govern dels Illes Balears, Institut d'Innovació de les Illes Balears (IDI), Nidus 39 , Wohaby.

Per participar cal fer una inscripció prèvia al web de la Fira wwww.empleatcalvia.com