Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā cedeix un solar a la Fundaciķ Deixalles

Divendres, 26 d'abril de 2019 

CALVIÀ CEDEIX UN SOLAR A LA FUNDACIÓ DEIXALLES PER A LA IMPLANTACIÓ D'UN CENTRE DE PREVENCIÓ DE RESIDUS I INCLUSIÓ SOCIAL

L'entitat sense ànim de lucre situarà les seves instal·lacions a uns terrenys municipals del Polígon de Son Bugadelles

El Ple de l'Ajuntament de Calvià ha aprovat cedir per 30 anys un solar a la Fundació Deixalles per a la construcció d'un Centre de prevenció de residus i inclusió social. Es tracta de la cessió gratuïta del solar del carrer Illes Canàries, número 28, del Polígon de Son Bugadelles.

Les instal·lacions, la construcció de les quals anirà a càrrec de la Fundació Deixalles, acolliran activitats de tipus social, assistencial i ambiental, que redundarà de manera evident i positiva en benefici de la població no només del terme municipal de Calvià, sinó també de la zona de Ponent ja que permetrà atendre a més nombre de persones en situació o risc d'exclusió social i persones amb discapacitat per trastorn mental que són ateses per la Fundació Deixalles.

El nou edifici, que tindrà una superfície d'uns 1.990 m2, incorporarà també noves activitats mediambientals innovadores de prevenció i reutilització de residus. Les noves instal·lacions de Calvià permetran enfortir l'activitat que la Fundació Deixalles realitza en l'actualitat amb la realització d'accions formatives sobre la prevenció, reutilització i reciclatge; la venda d'objectes reutilitzables; un nou espai expositiu per facilitar la informació i realitzar activitats lúdiques orientades a la sensibilització mediambiental, i l'habilitació d'un espai per a la recepció d'objectes reutilitzables, entre d'altres.

La Fundació Deixalles de Calvià està ubicada, a hores d'ara, a una nau del Polígon de Son Bugadelles, al carrer Alacant, 9.