Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Els socorristes preparen la temporada de platges

Calvià 7 de maig de 2019

NOTA INFORMATIVA DE PROTECCIÓ CIVIL DE CALVIÀ

UNS 50 SOCORRISTES ES PREPAREN PER LA VIGILÀNCIA DE LES PLATGES DE CALVIÀ

Davant la temporada turística s'ha impartit formació teoricopràctica als responsables en relació al Pla de Salvament del municipi

Especialistes de Policia Local de Calvià, de l'equip de platges de Protecció Civil de Calvià, i un nodrit equip d'experts han actualitzat els continguts teòrics i pràctics que els socorristes de les platges de Calvià han de conèixer. En les jornades de formació que se celebren a la sala Palmanova, que varen començar ahir i acaben demà, els participants es posen al dia en protocols sanitaris, protocols de comunicacions amb l'112 i amb la sala de comunicacions de Protecció Civil. També s'han repassat els primers auxilis, la planificació de pràctiques i les pautes dels simulacres que es realitzaran durant la temporada, protocols interns i sobre matèries específiques com en cas de presència de grumers. Cal destacar la formació específica sobre bany assistit per donar servei a persones amb mobilitat reduïda.

Calvià compta amb vigilància a les seves 30 platges on 53 socorristes vetllen per la seguretat de les persones que van al litoral durant la temporada de platges, i fora d'horari les platges tenen servei de socorristes reactius.