Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Obert el nou parc infantil de Galatzó

Dijous, 16 de maig de 2019

OBERT AL PÚBLIC EL NOU PARC INFANTIL DE LA URBANITZACIÓ GALATZÓ

Ja s'ha obert al públic el nou parc infantil de la urbanització Galatzó de Calvià, ubicat a la plaça Francisca Revert, davant del poliesportiu Galatzó.

El nou parc disposa d'una zona de jocs delimitada per una tanca perimetral, coberta en la seva totalitat (400 m2) amb un paviment de cautxú amortidor de cops. S'han instal·lat 3 jocs diferenciats: un gronxador hexagonal, un gronxador tipus Asterope i un joc central per als més petits amb un tobogan i altres elements. S'han instal·lat tenint en compte l'accessibilitat per a nins i nines amb mobilitat reduïda.

També s'han ubicat bancs dins del perímetre de la zona de jocs, i s'ha millorat la il·luminació amb la instal·lació d'una columna nova de 8 metres d'alçada amb dos projectors d'il·luminació amb tecnologia LED.

La plaça a la qual s'ha creat el parc infantil és un ampli espai que es troba just davant del poliesportiu de Galatzó, i en la qual també se situen locals socials com la biblioteca municipal o el centre de la tercera edat de la urbanització.