Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni de cessiķ d'un local a ASNIMO

Dimecres, 28 d'agost de 2019

CALVIÀ SIGNA UN CONVENI AMB L'ASSOCIACIÓ SÍNDROME DE DOWN DE BALEARS (ASNIMO) PER LA CESSIÓ D'ÚS D'UN LOCAL DE TITULARITAT MUNICIPAL A SON FERRER

Està previst que al local es desenvolupin, entre altres activitats, atenció individual i grupal a la infància i joventut amb Trastorn de l'Espectre Autista

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha signat avui un conveni amb l'Associació Síndrome de Down de Balears (ASNIMO) per a la cessió d'ús d'un local de titularitat municipal. Per part d'ASNIMO, el conveni ha estat rubricat pel seu director, Bartomeu Márquez Coll, i té una durada de quatre anys.
A través d'aquest conveni, l'Ajuntament cedeix a ASNIMO l'ús d'un espai que forma part de les dependències municipals on hi ha el Centre de Reforç Educatiu de Calvià (CREC) de Son Ferrer amb l'objectiu que pugui desenvolupar les seves activitats i així millorar l'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual que resideixen al municipi de Calvià. Està previst que al local es desenvolupin, entre altres activitats, atenció individual i grupal a la infància i joventut amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA).
L'Associació Síndrome de Down de Balears és una entitat sense ànim de lucre que té la finalitat d'atendre les persones amb síndrome de Down i les seves famílies, així com a altres persones amb discapacitat cognitiva i sensorial, prestant-los tots els serveis que siguin necessaris per a seva atenció mèdica, educació, formació, i inserció laboral i social, així com serveis d'atenció i orientació a les seves famílies, a més de lluitar pel reconeixement i exercici dels drets que tota persona amb síndrome de Down, pel fet de ser-ho, té reconeguts per lleis internacionals.
A la signatura del conveni han assistit la tinenta de batle de Cohesió social, Nati Francès; la regidora de Desenvolupament social, Infància i Gent gran, María Carmen Rojano, i la coordinadora del servei d'ASNIMO, Rita Coll.