Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Obert el termini per solˇlicitar les ajudes

Dilluns, 7 d'octubre de 2019

JA PODEU SOL·LICITAR LES AJUDES AL LLOGUER I LA REHABILITACIÓ D'HABITATGES

Ajudes per al lloguer d'habitatge a Calvià
Aquestes ajudes van destinades a finançar part de la renda de lloguer que sigui igual o inferior a 900 euros. La quantitat de l'ajut és de fins a un 40% de la renda anual que s'hagi de satisfer per al lloguer de l'habitatge habitual i permanent, amb un límit màxim de 3.960 euros anuals per habitatge.
Per accedir a aquests ajuts no hi ha un límit d'edat. Els ingressos del conjunt de persones que viuen a la casa han de ser inferiors a 3 vegades l'IPREM (Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples); 4 vegades si es tracta de família nombrosa o persones amb discapacitat, o 5 vegades quan es tracti de famílies nombroses de caràcter especial o persones amb determinat tipus de discapacitat.
Es valoraran a més altres criteris com ser víctima de violència de gènere, persones amb discapacitat o tenir fills menors de 18 anys.
El termini per sol·licitar aquest tipus d'ajudes és del 7 d'octubre al 7 de novembre. En total, l'Ajuntament destina una partida de 75.000 euros que serà ampliada si cal perquè ningú que compleixi els requisits es quedi sense ajuda.
Consulta a través d'aquest enllaç les bases de la convocatòria

Ajudes a la rehabilitació d'edificis i habitatges situats a Calvià
En aquest cas, els ajuts són: per rehabilitar edificis l'antiguitat mínima dels quals ha de ser de 20 anys, amb una superfície màxima de 120 m2 i amb uns ingressos màxims de la unitat familiar de 6 vegades l'IPREM (45.117,54 euros).
Els ajuts cobriran el 25% del pressupost de les obres i els honoraris tècnics (P.P.), i es podran sol·licitar des del 7 d'octubre al 7 de novembre. En total, l'Ajuntament dedica 125.000 euros per als ajuts de rehabilitació.
Consulta a través d'aquest enllaç les bases de la convocatòria