Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

2a trobada de 'bloggers' especialitzats en viatges

Dilluns, 21 d'octubre de 2019

SEGONA TROBADA A CALVIÀ DE BLOGGERS ESPECIALITZATS EN VIATGES

Durant 3 dies han pogut conèixer l'oferta del municipi en temporada mitja-baixa

Vuit bloggers especialitzats en viatges, lifestyle i turisme, han visitat aquest cap de setmana diferents punts de Calvià per conèixer l'oferta de la destinació durant la temporada mitja-baixa. Organitzat per l'Ajuntament de Calvià i la Fundació Calvià, amb la col·laboració de Momentum Plaça, Port Adriano, el restaurant del Balneari d'Illetes, Fergus i OD Port Portals.

En aquesta segona trobada de bloggers van iniciar la ruta a Calvià vila, un dels dos pobles tradicionals del municipi, amb una visita guiada als enclavaments més representatius com les cases de Can Verger, Can Ros, es Pontet o l'església i la rectoria. Al Puig de sa Morisca van realitzar una breu ruta històrica pels llocs commemoratius del desembarcament de les tropes del rei En Jaume i van visitar el parc arqueològic.

Dissabte van presenciar la sortida de la VI edició de la Challenge Peguera Mallorca, un dels esdeveniments esportius més destacats de final de temporada, on el batle Alfonso Rodríguez Badal els va donar la benvinguda.

La finca de Galatzó va posar punt final a la visita. Allà van poder conèixer una possessió típica mallorquina a les cases de Galatzó i van fer una degustació de productes mallorquins. Al llarg de la seva estada han pogut conèixer diferents punts de Calvià vila, Port Adriano, Illetes, Santa Ponça, Peguera, Port Portals i Magaluf.

Amb aquesta segona trobada de bloggers, s'ha volgut donar a conèixer l'àmplia i variada oferta que té Calvià durant la temporada mitja-baixa, així com les propostes gastronòmiques, culturals, esportives i naturals de les que poden gaudir les persones que visiten el municipi al llarg de tot l'any.

Les 8 persones que han visitat el municipi son originàries d'Espanya, Itàlia i Bèlgica.