Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Taula de Treball d'Oci Nocturn de Calviā

Dilluns, 9 de desembre de 2019

CONSTITUÏDA LA TAULA DE TREBALL D'OCI NOCTURN DE CALVIÀ

Aquest matí s'ha constituït la Taula de Treball d'Oci Nocturn, que es va anunciar en la darrera reunió del Fòrum del Turisme de Calvià per fer front al turisme d'excessos i avançar cap a una millora de la qualitat de les zones que pateixen aquest tipus de turisme. El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha inicidit en aquest sentit remarcant que es necessita el compromís de tos els sectors per poder oferir oci nocturn, però de qualitat. La taula es reunirà cada mes per treballar amb objectius concrets que vagin més enllà de la pròxima temporada.

Integren la taula de treball els diferents departaments municipals implicats (Turisme, Policia local, Comerç, Activitats, Calvià 2000 i Igualtat), així com l'Associació hotelera de Palmanova-Magaluf, l'Associació hotelera de Santa Ponça, les associacions ABONE i ACOTUR, Ràdio Taxi de Calvià i la Guàrdia Civil.

A la reunió d'avui, per part de l'Ajuntament han assistit el batle, la tinenta de batle d'Igualtat i Policia local, Nati Francés; la regidora de Comerç, Francisca Muñoz; el director general de coordinació municipal i Policia local, José Antonio Fernández; el director general de Turisme, Xavier Pascuet, i el cap de la Policia local de Calvià, Francisco Darder, així com la cap de secció del Servei d'Igualtat, Sandra Sedano.