Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Ampliaciķ del Centre de Salut de Santa Ponįa

Dijous, 12 de desembre de 2019 

EL CENTRE DE SALUT DE SANTA PONÇA S'AMPLIA AMB 10 CONSULTES I COMPTA AMB EL PRIMER LABORATORI DE RECERCA D'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE LES ILLES BALEARS

El Centre de Salut de Santa Ponça ja compta amb 10 consultes més i amb el primer laboratori de recerca d'Atenció Primària de les Illes Balears i el segon en tot l'Estat.
El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, han visitat les noves instal·lacions del Centre de Salut que, amb l'ampliació, té un total de 28 consultes: 16 d’adults, 4 de pediatria, 4 de Salut Mental, 3 de la Unitat d’Atenció a la Dona i 1 de Farmàcia.
El Servei de Salut de les Illes Balears hi ha invertit gairebé 1 milió d’euros i s’hi afegeix un aparcament en superfície de 1.100 m2.
A la visita també hi han assitit la tinenta de batle de Cohesió social i regidora de la zona de Santa Ponça, Nati Francés; la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez; el director general del Servei de Salut, Juli Fuster i el gerent d’Atenció Primària de Mallorca, Miquel Caldentey, acompanyats pel coordinador del centre, Ignacio Ramírez.

Declaracions del Batle     

Declaracions de la Presidenta

Declaracions de la Consellera

 Per més informació, veure la nota de premsa del Govern