Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Comunicat de l'Ajuntament de Calvià

Dijous, 23 de gener de 2020

Comunicat de l'Ajuntament de Calvià

L 'Ajuntament de Calvià no fa ús de l'anomenat "pin parental" com afirma en determinades xarxes socials un partit polític amb representació al municipi.

L'Ajuntament de Calvià lamenta la utilització que s'està realitzant d'un qüestionari elaborat conjuntament per l'Ajuntament i la Universitat dels Illes Balears per recollir dades anònimes de l'alumnat dels centres per dur a terme un estudi sobre la percepció d'infants i joves de Calvià respecte a l'educació afectivo sexual.

L'Ajuntament recorda que per realitzar el qüestionari es demana autorització a les famílies com es fa amb qualsevol activitat que es realitzi en un centre educatiu que no ha estat prevista en el pla anual de centre. Res a veure amb l'anomenat "pin parental" que suposa un veto a la realització d'una activitat que sí que forma part de l'currículum escolar prèviament aprovat pel centre.

Des de l'Ajuntament es fa referència a la gravetat d'allò que es proposa amb l'anomenat "pin parental" que suposaria, per exemple, que en els centres escolars de Calvià es podrien vetar les xerrades que realitza la Fundació RANA (Xarxa d'Ajuda a Menors Abusats ) per prevenir l'abús sexual sobre els menors.

Per tot això, no es consentirà que s'intenti crear confusió difonent informació incerta sobre una determinada actuació.