Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Informació del municipi Covid-19

Dilluns, 16 de març de 2020

BAN MUNICIPAL PER A CONTENIR EL CORONAVIRUS, podeu descarregar-lo aquí

INFORMACIÓ MUNICIPAL COVID-19

Queda interromput el servei d'atenció al públic a aquestes dependències municipals

S'atendran les coses més urgents a través del telèfon: 971 139 100 , i els dubtes a través dels seguüents correus electrònics:  calvia@calvia.com  comunicaciocalvia@calvia.com

Per sol·licitar CERTIFICATS D'EMPADRONAMENT: poblacio@calvia.com

Segons allò que disposa el Reial decret 463/2020, de 14 de març, s'informa a la ciutadania que se suspenen i s'interrompen els terminis per a la tramitació de tots els procediments administratius. El còmput dels terminis es reprendrà en el moment en què perdi vigència l'esmentat Reial decret o, en el seu cas, les pròrrogues del mateix.

Atenció d'URGÈNCIES SOCIALS a l'Ajuntament de Calvià:
Correu electrònic: serveissocials@calvia.com 
Atenció telefònica:
- Centre municipal de Serveis Socials Palmanova. Telèfon: 971 13 26 45 i nova línia telefònica: 971 13 26 87.
-Centre municipal de Serveis Socials Rotes Velles (Santa Ponça) . Telèfon: 971 69 33 51.
-Centre municipal de Serveis Socials Àliga (Son Ferrer). Telèfon: 971 23 01 42. 

NOVETATS IMPORTANTS ATENCIÓ PEDIÀTRICA ALS CENTRES DE SALUT DE CALVIÀ
A partir del dilluns 23 de març, l’atenció pediàtrica que es realitza a la zona de Palmanova, Son Ferrer i Bendinat es desplaça a la UB de Bendinat (carrer de ses Ecoles, 7), de 8 a 15 h, per separar els infants de les persones adultes i afavorir la protecció dels menors.
A la zona de Santa Ponça, l’atenció pediàtrica es continua realitzant al PAC de Santa Ponça, ja que degut a la distribució de l’edifici es pot atendre els nins i les nines a una ala diferenciada dels adults, i de forma separada dels que presenten molèsties a les vies respiratòries dels que pateixin qualsevol altra malaltia o molèstia.
L’atenció pediàtrica a nadons es realitza, única i exclusivament, des de Son Espases.
Telefonar abans a: 902 079 079 o 971 43 70 79

SERVEI DE NETEJA I RECOLLIDA DE RESIDUS
- Es manté:
     - la recollida de residus de rebuig i residus reciclables
     - el servei de recollida de branques, a comanda
- Està suspès:
     - l'atenció presencial a les oficines
     - el servei de recollida de trastos
     - el servei de recollida de roba
     - la Deixalleria roman tancada
Per a qualsevol informació podeu telefonar al 971 699 200 o escriure un correu a buzon@calvia2000.es
Teniu tota la informació al web www.calvia2000.es i al facebook Calvià 2000

INSTITUT DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ DE CALVIÀ (IFOC)
Ha quedat interromput el servei d'atenció presencial al públic. Per a qualsevol informació adreçar-se a:
- Formació: 971 13 46 13 o formacio@ifoc.es
- Ocupació, Empreneduria i Orientació: www.ifoc.es/contigo o 971 13 46 13, o
     - Agència de col·locació: intermediacion@ifoc.es
     - Orientació de joves: empleatjove@ifoc.es
     - Emprenedoria: emprendedores@ifoc.es
- Programes SOIB: convocatorias@ifoc.es
Podeu consultar el web de l'IFOC a www.ifoc.es
També podeu aclarir dubtes respecte a la situació laboral ocasionada pel COVID-19 al següent enllaç de l'IFOC: ENLLAÇ

REDUCCIÓ DE FREQÜÈNCIES AL TRANSPORT PÚBLIC
Podeu consultar en el següent ENLLAÇ les modificacions.

CALVIÀESPORTS VS COVID-19, nou web de l'ICE amb recomanacions per fer a casa: calviadeportes.com

NOTÍCIES D'INTERÈS COVID-19

 • L'Ajuntament de Calvià multiplica per 5 la partida pressupostària de 2020 destinada a emergència social a causa del Covid-19. Es destina més d'un milió d'euros per cobrir les necessitats bàsiques de les famílies del municipi en situació més vulnerable. Per a més informació, feu click aquí.
 • L'Ajuntament de Calvià expressa el seu reconeixement a la solidaritat de l'associació de ramaders i agricultors de Calvià que està aportant productes a les escoletes del municipi i a menjadors solidaris. El Consistori hi col·labora assumint el cost de l'escorxador i el transport. Per a més informació, feu click aquí.
 • L'Ajuntament de Calvià amplia la plantilla de Serveis Socials per atendre totes les sol·licituds d'ajuda sobretot dirigides a les persones més vulnerables. També s'ha ampliat el servei d'Ajuda a domicili i el Servei de menjar a domicili, i s'han donat prestacions econòmiques per cobrir les necessitats bàsiques a 125 famílies. S'intensifica la col·laboració amb altres administracions amb noves mesures de suport als centres de Salut del municipi. Per a més informació, feu click aquí.
 • L'Ajuntament de Calvià posa a disposició de les persones sense llar del municipi diferents serveis coordinats per diversos departaments municipals. L'Ajuntament de Calvià ha posat en marxa una sèrie de mesures, a través d'una actuació coordinada entre els Serveis Socials, els departaments d'Educació, Esports i Policia Local, de suport a persones sense sostre del municipi. Per a més informació, feu click aquí.
 • Suspensió de la reunió del Fòrum de Turisme de Calvià. D'acord amb el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, el Fòrum de Turisme del proper mes d'abril queda ajornat, pendent de nova data.
 • L'Ajuntament de Calvià posposa l'inici del pagament d'impostos municipals i bonifica el cent per cent la taxa d'ocupació de la via pública de bars i restaurants. Aquest primer paquet de mesures es completa amb bonificacions per les Escoletes i amb altres actuacions relacionades amb l'ORA, preus públics i Mercats. Per a més informació, feu click aquí
 • L'Ajuntament de Calvià cedeix vehicles per al trasllat de sanitaris a domicilis i elaborarà menús per al col·lectiu de professionals de centres de salut del municipi.
  Per al Consistori calvianer la col·laboració entre administracions és clau en uns moments en què es necessita el màxim suport possible. Per a més informació, feu click aquí.
 • Serveis especials de neteja i recollida a Calvià. Informació de calvià 2000 amb la reorganització dels serveis especials programats per a aquests dies. Per a més informació, feu click aquí.
 • L'Ajuntament agraeix que s'ofereixin persones voluntàries i demana romandre a casa com a mesura de prevenció del coronavirus. Els consistoris no poden en aquests moments organitzar cap tipus de voluntariat. Per a més informació, feu click aquí.
 • Suspensió del Ple ordinari de març. En una reunió de portaveus dels grups municipals realitzada el dimarts 18 de març, per videoconferència, s'ha decidit a proposta del batle suspendre el Ple ordinari del mes de març, amb acord unànime. En cas que s'aixequessin les restriccions abans de Ple ordinari d'abril, es convocarà un Ple extraordinari.
 • Suspensió de la Taula de treball d'oci nocturn. Es desconvoca l reunió de la Taula de treball d'oci nocturn prevista per al dia 24 de març de 2020, fins a nou avís.