Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Presentaciķ de solˇlicituds: del 3 al 22 de juny

Dimarts, 2 de juny de 2020

AJUDES EXTRAORDINÀRIES PER AL LLOGUER D'HABITATGES COVID-19

Tota la informació en aquest ENLLAÇ

A partir del dimecres 3 de juny i fins al dia 22 de juny de 2020, es poden presentar les sol·licituds a la convocatòria d'ajudes extraordinàries al lloguer d'habitatges Covid-19.

L'Ajuntament de Calvià, convoca aquestes ajudes extraordinàries al lloguer d'habitatges destinades a persones arrendatàries d'habitatge habitual, situats en el terme de Calvià, que a conseqüència de l'impacte econòmic i social del COVID-19 tinguin problemes per fer front al pagament del lloguer.
Les sol·licituds poden presentar-se des del dia 3 de juny fins al 22 de juny de 2020, ambdós inclosos.

Podran beneficiar-se les persones que estiguin en situació de vulnerabilitat econòmica i social sobrevinguda a conseqüència del COVID-19, i que es trobin en les següents circumstàncies:
a) Estar a l'atur.
b) Estar en situació d'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO).
c) Estar afectat per una reducció de la jornada laboral per motius de conciliació familiar, laboral o organitzatius, sempre que es tinguin fills menors d'edat a càrrec.
d) Ser autònom i haver sofert una reducció d'ingressos del 75% o que l'activitat que desenvolupava hagi estat suspesa durant l'estat d'alarma.

Les ajudes es concediran per un màxim de 6 mesos, revisable cada 2 mesos.
Per un lloguer d'habitatge de fins a un màxim de 900 euros, la quantia de l'ajuda és de fins a un 40% del lloguer mensual. Per un lloguer mensual de l'habitatge per un import de més de 900 euros i fins a 1.100 euros, la quantia de l'ajuda és de fins a un 30% del lloguer mensual.

Podeu consultar les bases d'aquestes ajudes extraordinàries en el següent ENLLAÇ