Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Obertura del 'Skate Park' de Galatzķ

Dissabte, 27 de juny de 2020

Obertura del 'Skate Park' de Galatzó

Avui dissabte ha obert oficialment les seves portes el Skate Park de Galatzó, que compta durant tot el vespre amb exhibicions de skaters, rollers, scooters i bikers, a més de joves talents en matèria musical. S'ha instal·lat, a més, un punt d'informació juvenil, un taller de xapes i un punt per a la campanya No i Punt.

A l'obertura hi han assistit el batle, Alfonso Rodríguez Badal, la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Marga Plomer, els tinents de batle Marcos Pecos, Rafel Sedano i Juan Recasens, així com el director insular de Participació i Joventut, Àlex Segura.

Les obres del Skate de Galatzó han consistit en la reforma i ampliació de les pistes de skate existents, per la qual cosa s'han eliminat els antics mòduls i s'ha ampliat la pista confeccionant una solera contínua entre l'antiga i la nova pista que formen un tot únic per a la pràctica del skate, que té una superfície total de 1.500 m2. Així mateix, s'hi ha instal·lat nova il·luminació i s'ha obert una segona entrada al recinte, tot eliminant barreres arquitectòniques. Les obres han tingut un cost de 289.679 euros.