Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Nota informativa de la Policia Local de Calviā

Dilluns, 31 d'agost de 2020

CENT MULTES PER NO DUR MASCARETA EN LA DARRERA SETMANA

Durant la setmana passada els agents de la Policia Local de Calvià han interposat cent denúncies per no dur mascareta en espais públics del municipi. Dijous horabaixa els agents policials varen ser alertats perquè al camp de futbol annex al col·legi Àgora Portals hi havia al·lots jugant sense mascareta. La Policia Local de Calvià en va localitzar a quinze. Tots ells, d'entre 14 i 17 anys, varen ser sancionats. Alguns són reincidents, ja que ja havien estat amonestats per jugar en el camp de futbol de Son Caliu setmanes abans.
El mateix dijous la Policia va haver d'acudir al camp de futbol 7 d'unes instal·lacions esportives a Son Caliu on varen sancionar a quatre joves més per incompliment de la normativa Covid-19.
A la platja de Son Maties a la matinada de dijous a divendres es va localitzar un grup decatorze turistes sense mascareta i fent botellada. La mateixa nit i al devora, es va trobar una família cantant al carrer, dels quals es varen sancionar a tres membres per no dur mascareta. A la platja de Son Caliu divendres de matinada també es va aixecar acta a quatre persones per fer botellada. A la via pública, dilluns horabaixa passat es varen sancionar a un total de vint-i-una persones que eren a la plaça Momentum per no utilitzar la mascareta. A més a més, cal afegir altres vint-i-vuit actes per no portar mascareta que s'han aixecat a diferents zones com Magaluf, Palmanova-Son Caliu, Portals Nous, Illetes, Ramon de Montcada (Santa Ponça) i El Toro.
En controls de trànsit, s'han interposat deu sancions per incomplir la normativa Covid al nucli de Magaluf i al carrer de Ramon de Montcada. I ahir es va aixecar una acta administrativa a una dona per fumar en el Camí de sa Porrassa.
Locals
En referència a establiments, la Policia Local de Calvià ha denunciat una pizzeria de Santa Ponça perquè a les 2:23 de la matinada encara no havia tancat. Així també, a un bar de la platja de Palmanova i a un altre bar-terrassa de Magaluf se'ls ha suspès l'activitat musical, ja que oferien actuacions en directe i no es pot segons la resolució de la Conselleria de Salut de 28 d'agost.
Platges
En referència al tancament de platges per controlar l'aforament, aquesta setmana durant les hores centrals del dia s'han vist afectades les de la zona d'Illetes (Comtessa, Xinxell i Balneari) i Cala Vinyes. Així mateix, ahir es va tancar la caleta de Portals Nous per desbordament d'aigües residuals després de la tempesta, per la qual cosa es va prohibir el bany.