Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Nota informativa de la Policia Local de Calviā

Dilluns, 14 de setembre de 2020

DENUNCIEN A UNA DOTZENA D'AL·LOTS QUE ESTAVEN JUGANT A FUTBOL AL CAMP DE SON CALIU I INCOMPLIEN LA NORMATIVA COVID

És la quarta vegada que els agents han d'actuar per aquestes circumstàncies

La Policia Local de Calvià ha interposat 40 denúncies en els darrers quatre dies per no seguir la normativa Covid. Ahir migdia la Policia va aixecar dotze actes administratives a al·lots de 13 o 14 anys perquè estaven incomplint la normativa Covid ja que estaven jugant al camp de futbol públic de Son Caliu. Aquest fet és la quarta vegada que succeeix des què es va aixecar el confinament. Malgrat els avisos i alertes municipals de què no es pot emprar el camp, i menys sense comunicar-ho, la infracció s'ha tornat a cometre al camp de Son Caliu, com també al del col·legi Àgora Portals o un camp de futbol 7 de Palmanova.
Així mateix, en els controls periòdics de trànsit a les principals vies del municipi en els darrers quatre dies els agents de Policia Local de Calvià han aturat 45 vehicles amb el resultat de 15 denúncies a persones que no eren convivents i que no portaven la mascareta de protecció quan viatjaven en el mateix cotxe. En volum de denúncies també cal destacar que se n'han interposat vuit de matinada, cinc a al·lots joves que eren aprop del Col·legi de Santra Ponça i a tres vianants al Passeig del Mar de Palmanova que no portaven ni mascareta ni guardaven la distància de seguretat. Pel mateix motiu, i de nit, es va sancionar quatre individus més que eren en front d'un bar de Peguera. Cal afegir també la multa a un turista de Magaluf que era a la via pública fumant.
Delictes sexuals
La Policia Local de Calvià va detenir dissabte vespre a un home que es masturbava davant quatre al·lotes d'uns 15 anys a Costa de la Calma. Les joves interposaran denúncia davant Guàrdia Civil.