Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Nota informativa de la Policia Local de Calvià

Dimarts, 22 de setembre de 2020 

LOCALITZEN TRES PERSONES CIRCULANT PER CALVIÀ QUE HAVIEN DE COMPLIR EL CONFINAMENT A PALMA

Dos d’ells es guanyen la vida com a comerciants de ferralla

La Policia Local de Calvià ha dut a terme diversos controls de trànsit la darrera setmana i ha localitzat tres persones que s’havien botat el confinament parcial que s’ha dictat per a alguns carrers de Palma. Dos dels sancionats fan feina com a ferrovellers i circulaven per Santa Ponça, l’altre va ser localitzat a Punta Balena. En total s’han interposat vuit sancions per no dur mascareta a ocupants de vehicles no convivents, en un cas a dues persones que eren dins del cotxe amb les portes obertes. A més a més, ahir a les 3:30 de la matinada es va sancionar a un conductor per circular amb un patinet elèctric baix els efectes de l’alcohol i al qual se li va immobilitzar el vehicle.
En referència a la prohibició de fumar a la via pública, els agents de Policia Local de Calvià han interposat tres multes en els darrers set dies, una al polígon de Son Bugadelles i les altres dues a joves que estaven fumant a la platja.
Sobre l’ús de mascaretes, cada vegada es denota un major compliment generalitzat de la norma. No obstant això, en la darrera setmana s’han aixecat 17 actes administratives per no portar mascareta. Les sancions s’han interposat a Palmanova, Santa Ponça, Magaluf i a prop del centre juvenil Es Generador de Son Caliu. A més a més, també s’ha multat a cinc joves que eren a la platja fora de l’horari permès. Així també, la policia ha hagut d’actuar perquè cinc turistes britànics alteraven l’ordre públic a Magaluf amb una actitud contrària a la urbanitat exigible, i que endemés no portaven mascareta.
D’altra banda, els agents han aixecat acta administrativa a un restaurant de menjar italià de Costa de la Calma per romandre obert a la 1:40 de la nit, incomplint l’horari de tancament i tenir clients a la barra. També s’ha sancionat a quatre persones d’un bar de Son Caliu per no dur mascareta, es tracta d’una cambrera i de tres jugadors de billar.
Per acabar, gràcies a la col·laboració veïnal a Illetes, la Policia Local de Calvià va poder actuar amb celeritat dissabte de matí alertats de què un home agredia la seva companya de pis. A l’arribada dels agents varen trobar la dona amb lesions al coll. La Guàrdia Civil de Calvià va traslladar a la ferida al centre de salut i ara s’encarrega d’aquest cas de violència de gènere.