Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Novetats sobre Challenge Peguera Mallorca

Dijous, 8 d'octubre de 2020

Calvià se prepara per a l'edició de 2021 de Challenge Peguera Mallorca

CHFAMILY i Fundació Calvià han prorrogat per tres anys el contracte que els uneix per al desenvolupament d'aquest esdeveniment de triatló al municipi

CHMALLORCA és un dels principals esdeveniments turístic-esportius de Calvià

Fundació Calvià 2004 i CHALLENGE FAMILY han prorrogat el contracte que vincula ambdues entitats per a la celebració a Calvià de les 3 properes edicions, 2021, 2022 i 2023 de Challenge Peguera Mallorca, el triatló internacional de mitja distància.
Des de l'Ajuntament de Calvià i la Fundació Calvià 2004 es valora molt satisfactòriament la pròrroga, ja que suposa assegurar tres anys de celebració d'un dels esdeveniments amb més impacte econòmic i turístic en temporada mitja-baixa del municipi. Tal com destaca el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, el projecte és un dels estendards de la línia estratègica marcada en el municipi per doblegar l'estacionalitat turística mitjançant l'oferta de productes i serveis basats en àmbits com l'esport, el paisatge, la cultura o la gastronomia. El batle ha remarcat la importància de potenciar esdeveniments esportius units a la promoció dels nostres destins turístics com a llocs idonis per a "training camps", entrenaments i pràctica esportiva.
Pêr la seva banda, el CEO de Challenge Family, Jort Vlam, ha mostrat la seva satisfacció amb la renovació de l'acord, afirmant que per a la marca internacional CHFAMILY suposa un gran actiu comptar amb una prova a Mallorca, no en va, un dels senyals d'identitat de la franquícia és la de seleccionar les destinacions més icòniques al món per albergar els seus esdeveniments, i, és clar, Mallorca és un dels destacats. Jort Vlam ha incidit també en la qualitat de l'esdeveniment que se celebra a Peguera, recordant que va ser escollida la millor prova CHFAMILY del món l'any 2019.

Projecte comú
Challenge Peguera Mallorca és un exemple de col·laboració publicoprivada. El treball conjunt entre l'Ajuntament de Calvià, la Fundació Calvià 2004, l'Associació hotelera de Peguera i Cala Fornells i la Federació Espanyola de triatló, iniciat el 2014 amb la primera edició de la prova, ha donat els seus fruits, i actualment l'esdeveniment gaudeix de molt bona salut, aconseguint esgotar inscripcions any rere any i generant un impacte econòmic a la zona de més de 3.000.000 d'euros, a més del desplaçament de més de 3.000 persones.

Sobre CHALLENGEFAMILY
CHALLENGEFAMILY és la franquícia mundial de triatló que més ràpid ha crescut en els últims anys. Actualment compta amb més de 40 proves programades a tot el món. Present en els 5 continents, amb esdeveniments, entre d'altres, en els següents països: Estats Units, Alemanya, Holanda, Tailàndia, Xina, Vietnam, Sud Àfrica, Mèxic, Brasil o Rússia.
CHALLENGEFAMILY està desenvolupant el triatló a tot el món, en base a uns valors diferenciats de marca, entre d'altres:

Disseny de circuits en destinacions icònics mundials
Mateixa marca, diferent manera de fer. Cada carrera és diferent, centrada en la identitat del lloc en el qual es realitza.
Tot per l'atleta: l'objectiu és oferir la carrera de la seva vida a atletes de totes les edats i habilitats.
Experiències memorables que emocionen i inspiren.

Sobre CHALLENGE PEGUERA MALLORCA
És un triatló de mitja distància diferent, dur, espectacular, l'essència del que suposa competir a Mallorca. L'esdeveniment reprodueix a la perfecció les característiques de l'illa: entre mar i muntanya, recorreguts costaners que alternen pobles tradicionals i zones turístiques; clima mediterrani característic, i circuits que suposen un repte, emocionants i variats que centren l'atenció de les persones participants i que aconsegueixen l'entreteniment màxim i la sensació de superar un repte èpic.
La cursa té lloc la 3ª setmana d'octubre i compta amb una mitjana de més del 80% de participants estrangers. L'any 2021 la prova se celebrarà el 16 d'octubre.

Web: www.challenge-mallorca.com
Mail: ice@calvia.com