Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

XVII Calviā Chess Festival

Divendres, 8 d’octubre de 2020

EL XVII CALVIÀ CHESS FESTIVAL INTERNACIONAL D'ESCACS ESPERA REBRE UNS 70 PARTICIPANTS D'UNA DOTZENA DE PAÏSOS

L'esdeveniment tindrà lloc del 10 al 18 d'octubre a la Sala Palmanova, i la principal novetat del torneig enguany seran les mesures anticovid

El XVII Calvià Chess Festival - Festival Internacional d'Escacs de Calvià tindrà lloc del 10 al 18 d'octubre a la Sala Palmanova, en aquesta ocasió amb tot un seguit de mesures de seguretat en qüestions sanitàries.

Tot i la situació d'incertesa creada pel Covid-19, el torneig no interromp la seva trajectòria, i espera rebre enguany al voltant de 70 participants d'una dotzena de països, que és el màxim possible per poder mantenir les distàncies de seguretat.

La principal novetat de l'esdeveniment serà les mesures anticovid, entre les quals es troben l'ús obligatori de mascareta, un control de temperatura als accessos a la sala, gel hidroalcohòlic a disposició dels participants i una distància mínima d'1,5 metres entre taulers. A més, a la sala de joc només podran romandre els jugadors amb una partida en curs i l'equip organitzador. D'altra banda, es generaran codis QR per donar a conèixer tota la informació del torneig.

Una altra de les novetats enguany és que dues de les activitats paral•leles que s'han dut a terme en edicions anteriors, el Torneig Internacional sub-16 per equips i el torneig Blitz (escacs ràpids), enguany es realitzaran en línia a través de la plataforma Lichess.

La cloenda de l'esdeveniment i el lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 18 d'octubre a les 15 h. Calvià Chess Festival - Festival Internacional d'Escacs de Calvià és un esdeveniment organitzat pel Club d'Escacs Mallorca Isolani i que compta amb el suport de la Fundació Calvià i de l'Ajuntament de Calvià, i forma part de les activitats esportives que s'organitzen amb l'objectiu d'oferir productes que allarguin la temporada.

Per més informació: www.calviafestival.com