Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Repartiment de mascaretes als centres escolars

Dimecres, 14 d'octubre de 2020

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ REPARTEIX LES PROP DE 12.000 MASCARETES ALS CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS DEL MUNICIPI

Les mascaretes han estat distribuïdes pel Govern d'Espanya a través de la Delegació del Govern

L'Ajuntament de Calvià ha repartit als centres educatius públics del municipi les prop de 12.000 mascaretes remeses al municipi i que han estat distribuïdes pel Govern d'Espanya a través de la Delegació del Govern. Per al repartiment s'havia de prioritzar els centres escolars i col•lectius vulnerables.

Així, l'Ajuntament ha repartit 11.900 mascaretes als equips directius dels 3 Instituts d'Ensenyament Secundària (IES), dels 11 Centres d'Ensenyament d'Infantil i Primària (CEIP), del Centre d'Educació per a Persones Adultes (CEPA), i a les 14 Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMIPA) del municipi.

Els IES han rebut 1.000 mascaretes cada un; els CEIP 600 o 400, en funció del número de línies que tenen; el CEPA n'ha rebut 500, i a les AMIPA se'ls han repartit 200 a cada una.

Amb aquest repartiment l'Ajuntament de Calvià ha volgut donar suport als centres educatius públics del municipi per alleujar les possibles dificultats en què es poden haver trobat en aquest inusual inici de curs escolar.