Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Detenciķ d'un lladre que robā a una casa a Peguera

Dimecres, 18 de novembre de 2020 

DETENEN AL LLADRE QUE VA ENTRAR A ROBAR A UNA CASA DE PEGUERA QUAN VAREN TREURE A PASSEJAR EL CA

La Policia Local de Calvià va detenir aquest cap de setmana un lladre per robar amb força i intimidació a una casa habitada del nucli de Peguera. L’individu va aprofitar un moment del matí en què la resident va sortir a passejar el ca per entrar a l’habitatge. En tornar, la dona va trobar el lladre que va fugir corrensos. No obstant això, amb l’ajuda dels veïnats que varen fer una descripció de l’autor del robatori, els agents de la policia local de Calvià varen poder localitzar-lo als voltants dins d’un vehicle.
El lladre va ser detingut i es va intervenir material divers de l’interior del vehicle, com ara peces de vestir com bragues per al cap, guants i dues jaquetes. Des de Policia varen poder observar que dins del vehicle també hi havia altres objectes, els quals la resident on va ocórrer la violació de domicili no va identificar com a propis. Es tractava d’un rellotge, polseres, anells, penjarolls, etc. Sembla que el lladre tenia especial interès en material de joieria, ja que també es varen trobar dues factures de compravenda d’or de dates recents.
El detingut va ser lliurat a primera hora de l’horabaixa als agents de la Guàrdia Civil a Calvià, els quals es varen fer càrrec de la inspecció ocular del cas i prengueren nota de la denúncia i dels testimonis.