Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reuniķ Ajuntament de Calviā-Conselleria Habitatge

Dimarts, 2 de març de 2021

L'Ajuntament de Calvià i la Conselleria de Mobilitat i Habitatge es reuneixen per repassar les actuacions en matèria d'habitatge protegit

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas, s'han reunit aquest dimarts per repassar les actuacions que, en matèria d'habitatge protegit, estan en marxa al municipi. Es tracta de la primera reunió després que el conseller prengués possessió del seu càrrec el passat dia 15 de febrer. 

L'Ajuntament de Calvià i la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, a través de l'Ibavi, tenen en marxa la construcció de 48 habitatges de protecció oficial a Magaluf, finançats al 50% per cada administració. Per altra banda, l'Ajuntament ha informat de la licitació de 99 habitatges protegits que es construiran a Santa Ponça amb finançament municipal.

L'habitatge protegit és un compromís de legislatura que impulsen ambdues administracions.

A la reunió també hi ha assistit la tinenta de batle, responsable d'Habitatge, Nati Francés, i el director general d'Habitatge de l'Ajuntament, Eduard Vila. Per part de la Conselleria han assistit el director general d'Habitatge i Arquitectura, Eduardo Robsy; el director general de Mobilitat, Jaume Mateu, i la gerent de l'Ibavi, Cristina Ballester.