Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reforma del local de la 3ª edat des Capdellà

El batle de Calvià, Carlos Delgado, ha inaugurat la reforma del local de l'Associació de la Tercera Edat des Capdellà.

Amb un pressupost de 134.092 euros, la reforma ha consistit en el tancament de la terrassa, lloc en el qual s'ha habilitat una sala multiusos i un despatx i, a més, s'ha reorganitzat l'espai interior ja existent, que ha permès ampliar la cuina.

Cal destacar que amb la inauguració de la reforma del local de la tercera edat des Capdellà, ja ha conclòs la posada a punt de tots els centres de majors de Calvià, prevista en el programa d'inversions Calvià al dia, que ha suposat una inversió total de 377.000 euros. Concretament s'han millorat els següents locals:

  • Local de la Tercera Edat de Magaluf: les obres han consistit en l'ampliació del local amb la creació d'una nova sala allà on, fins a ara, era la terrassa. A més, s'ha dotat al local d'aire condicionat i s'ha pintat. 
  • Local de la Tercera Edat de Son Ferrer: ha consistit en la reforma i construcció d'una nova cuina i en l'ampliació del local amb la creació d'una terrassa exterior. Igualment, s'ha creat un petit despatx i dos lavabos.
  • Local de la Tercera Edat de Peguera: s'ha ampliat el local mitjançant la incorporació d'altres dos locals. En un d'ells s'ha construït un despatx i un magatzem i en l'altre local un bany i una sala polivalent.
  • Local de la Tercera Edat de Son Caliu: s'han instal·lat tendals, s'ha muntat una vidriera nova a la façana i s'ha pintat el local.
  • Local de la Tercera Edat de Calvià vila: a Calvià vila s'ha ampliat el local, amb la incorporació d'un local annex.
  • Local de la Tercera Edat de Portals Nous: s'ha pintat tot el local.

Actualment es troba en construcció el Centre Social Municipal Ses Rotes Velles, que acollirà el local de l'Associació de la Tercera Edat de Santa Ponça, a més d'un espai per a l'Associació de Veïns i unes dependències per als Serveis Socials de l'Ajuntament, amb un pressupost de 410.000 euros.

INAUGURACIÓN REFORMA LOCAL 3ª EDAD ES CAPDELLÀ