Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Recordam Diego Salvá i Carlos Sáenz de Tejada

Dilluns, 30 d'agost de 2021

ACTE A PALMANOVA EN RECORD DE DIEGO SALVÁ I CARLOS SÁENZ DE TEJADA

Avui ha tingut lloc, a Palmanova, l'acte en memòria de Diego Salvá Lezaun y Carlos Sáenz de Tejada, quan es compleixen 12 anys del seu assassinat per la banda terrorista ETA a Calvià. L'acte, previst pel 30 de juliol, es va haver d'ajornar a causa de l'empitjorament de la situació sanitària.
Durant l'acte, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha dedicat unes paraules en les que ha recordat els dos joves Guàrdies Civils amb afecte, tristesa i dolor. A l'acte, amb aforament restringit per mor de la situació sanitària, han assistit els pares, familiars i amistats de Diego Salvá; la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol; el president del Parlament, Vicenç Thomàs; la delegada del Govern, Aina Calvo; la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; les i el portaveu dels grups municipals de Calvià; autoritats de la Guàrdia Civil i la Policia Municipal de Calvià, així com públic assistent.
Després de les paraules del batle, l'acte ha seguit amb un minut de silenci i posteriorment el tribut que ha retut el relator als Guàrdies Civils de tots els temps finats. A continuació s'ha dut a terme l'ofrena floral institucional que han fet la presidenta Armengol i els pares de Diego Salvá. L'acte ha finalitzat amb l'himne de la Benemèrita.

Intervenció del Batle: ENLLAÇ