Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Acaben les obres de BetArt a Calviā i es Capdellā

Dilluns, 29 de novembre de 2021

CALVIÀ I ES CAPDELLÀ JA FORMEN PART DE LA RUTA BETART, EL MUSEU A L'AIRE LLIURE D'ART URBÀ DE CALVIÀ

Als dos pobles han finalitzat les intervencions artístiques de Manolo Mesa, Sabek, Joan Cabrer, Goce i Kouba i Dafne Tree

Ja es poden contemplar les obres realitzades per al Museu a l'aire lliure d'art urbà de Calvià, BetArt de Calvià 2021, que en aquesta edició s'han dut a terme a Calvià i Es Capdellà.

BetArt és una convocatòria que duen a terme de forma conjunta la Fundació Calvià 2004 i l'Ajuntament de Calvià per fer intervencions artísticourbanes amb obres contextualitzades en l'espai públic. La intenció és que sigui un museu d'ús i gaudi per a residents i visitants del municipi de Calvià, de manera que places i carrers esdevinguin un espai més atractiu per passejar i que els projectes artístics que s'hi duguin terme apropin l'art urbà a las ciutadania dins un entorn més quotidià que el conegut tradicionalment, sense portes ni horaris.

Enguany han dut a terme les intervencions cinc artistes amb reconeixement internacional: Manolo Mesa, Sabek, Joan Cabrer, César Goce i Pedro Kouba i Dafne Tree, amb el comissariat de Street Art Project, entitat coneguda per gestionar i impulsar projectes i activitats d'art urbà com 'Pinta Malasaña' o el festival C.A.L.L.E. de Lavapiés, a Madrid.

BetArt Calvià es va iniciar l'any 2012 com un laboratori experimental artístic i ja s'han realitzat 5 Rutes, amb la d'enguany: la primera a Palmanova, Son Caliu i Magaluf; la segona a Galatzó i Santa Ponça; la tercera a Peguera, i la quarta a Cas Català, Illetes, Bendinat, Portals i Costa d'en Blanes.

Les fotos que il·lustren la notícia són de Hannah Gale Tascon