Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reuniķ del batle amb l'ambaixador del Regne Unit

Dimarts, 3 de maig de 2022

REUNIÓ DEL BATLE DE CALVIÀ I L'AMBAIXADOR DEL REGNE UNIT

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i l'ambaixador del Regne Unit a Espanya, Hugh Elliott, s'han reunit aquest matí en el marc de l'estreta col•laboració que hi ha entre les dues institucions, per analitzar la temporada 2022. A la trobada també hi ha estat el cònsol britànic Lloyd Milen; la tinenta de batle d'Esports i Comunitat Internacional, Eva Serra; la tinenta de batle de Policia, Nati Francés, i el director general de Turisme, Xavier Pascuet.

El batle ha expressat a l'ambaixador la voluntat de seguir anant de la mà, en una temporada en què s'espera una important recuperació del mercat britànic i en què ja no hi haurà les limitacions dels dos anys anteriors a causa de la pandèmia. En aquest sentit, Alfonso Rodríguez ha reiterat que l'Ajuntament, juntament amb el Govern i el Consell de Mallorca, serà inflexible en l'aplicació del decret d'excessos, fet que també ha insistit en la importància de poder comptar amb reforços de la Guàrdia Civil, amb què la Policia local de Calvià col•labora de forma estreta.

L´Ajuntament de Calvià i l´Ambaixada britànica treballen conjuntament des de fa anys amb campanyes, tant en origen com destinades al turisme que visita el municipi. El batle ha agraït aquesta entesa permanent en benefici de la destinació.