Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

I Jornada Dia de les Persones Majors a Calviā

Dilluns, 12 de setembre de 2022

El 30 de setembre se celebra la I Jornada Dia de les Persones Majors

Programa de la jornada

Divendres 30 de setembre tindrà lloc la Primera Jornada Dia de les Persones Majors organitzada per l'Ajuntament de Calvià. La jornada pretén celebrar el Dia Internacional de les Persones Majors que Nacions Unides commemora cada 1 d'octubre des de 1990.
Enguany Calvià dedica la jornada a la reivindicació dels Drets i protagonisme en el procés d'envelliment. Aquest és el títol d'aquesta primera edició, amb vistes de continuar celebrant i consolidant els pròxims anys.
La jornada del 30 de setembre està dirigida a les persones majors de Calvià i a personal professional que treballa en el seu dia a dia a prop de les persones majors del nostre municipi.
Per obrir la jornada, comptarem amb la doctora Anna Freixas Farré, autora del llibre “Yo, vieja”, que aportarà la seva visió de la defensa de la “Llibertat, justícia i dignitat en la vellesa”. En la jornada, a més, es presentarà la proposta inicial del Pla estratègic d'envelliment i canvi demogràfic de Calvià 2022 – 2025. També escoltarem, en el marc d'una taula rodona, les veus de diverses persones majors de la societat civil calvianera que conversaran sobre com és, des de la seva perspectiva, viure i envellir a Calvià.
 
Si voleu assistir, us podeu inscriure en aquest FORMULARI d'inscripció a la jornada, o bé a través del telèfon 971 139 173 o del correu electrònic calviasocial@calvia.com.