Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Xtreme Sports ediciķ 2023

Dimarts, 30 de maig de 2023

Xtreme Sports edició 2023

El pròxim dissabte 3 de juny tornen els esports urbans a l'skatepark d'Es Generador amb l'esdeveniment Xtreme Sport Calvià 2023, on competiran joves a les diferents disciplines d'scooter i skate.

A partir de les 11 h tindrà lloc la disciplina d'scooter, on els riders podran demostrar les seves habilitats en el bowl d'Es Generador. Primer hi competiran els participants de la categoria Amateur i tancaran la primera part de l'esdeveniment els riders de la categoria Pro.

Entre les 16 i les 20 h es durà a terme la segona part de l'esdeveniment amb la disciplina d'skate, amb la mateixa dinàmica; primer serà el torn de l'skater Amateur i la clausura serà amb categoria Pro. Ambdues disciplines també comptaran amb una categoria femenina. A més hi haurà un jurat expert que valorarà les actuacions de tots els riders i també hi haurà música ambient.

Com a novetat en aquesta edició, per primera vegada a l'skatepark d'Es Generador comptarem amb una categoria femenina per incentivar la participació de les riders locals al nostre municipi. Des de Joventut apostam per la igualtat en totes les disciplines i temàtiques.

Més informació