Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Activitats per el dia de la Mobilitat Sostenible

Dimarts, 12 de setembre de 2023

CALVIÀ IMPULSA AMB CICLISME I RUTES A PEU EL DIA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE

La jornada europea tendrà multitud d'activitats adreçades especialment a infants i joves

El pròxim 23 de setembre se celebra a Calvià el Dia i la Fira de la Mobilitat, emmarcats en la Setmana Europea de la Mobilitat. El punt de trobada serà l'Oficina Municipal de Tributs, des d'on sortirà una marxa ciclista familiar pel Passeig amb el Club Ciclista Calvià a les 9 h i un quart d'hora després, una volta popular a peu de Palmanova fins a Bendinat, amb la col·laboració dels Marxaires de Calvià. Un altre dels punts de partida per celebrar el Dia de la mobilitat es Es Generador, des d'on és prevista la sortida per fer una excursió juvenil fins a les antenes de Na Burguesa, des d'on es veu bona part del municipi calvianer. Totes les activitats necessiten inscripció prèvia.

La Fira de la mobilitat en l'edició de 2023 començarà a les 10 h del matí i es perllongarà durant quatre hores. En l'entorn de l'Oficina Municipal de Tributs s'instal·arà un Parc infantil d'Educació viària, en col·laboració amb la Policia Local i el Club Ciclista Calvià. També hi haurà espai per a jocs infantils, castell d'aire, i jocs reciclats Lila. Una altra opció és fer una volta en minitren elèctric per Palmanova, que tendrà sortida a l'avinguda de la Platja i a la plaça París, aquests trajectes podran reservar-se.

La música acompanyarà en la jornada festiva amb cançons i jocs populars a càrrec de Petitxandongos i amb sessions, a les 11 h i a les 12 h, de contacontes, a més a més del servei BiblioRoulotte de Biblioteques de Calvià. Finalment, es podrà gaudir d'una exposició de bicicletes elèctriques de la Rad International de Peguera.

Programa complet

Marxa ciclista

Volta popular a peu

Excursió

Recorregut en minitren elèctric