Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

No hi haurà circuit de motos aquàtiques a Magaluf

Dimecres, 19 de juny de 2024

L'Ajuntament de Calvià confirma que no hi haurà circuit de motos aquàtiques a Magaluf i Cala Vinyes: «no és el model turístic que volem»

La Conselleria del Mar ha valorat l'informe desfavorable de l'Ajuntament en no encaixar a l'actual Pla de Platges

Audio  Video

Descartat el circuit de motos aquàtiques a aigües de Magaluf i Cala Vinyes. La tinent de batle responsable de Turisme, Platges i Litoral, Elisa Monserrat, així ho ha confirmat aquest dijous. Des de l'Ajuntament de Calvià es va emetre un informe desfavorable que va ser remès a la Conselleria de la Mar.

«Convertir les platges de Calvià en un circuit de motos aquàtiques no entra gens ni mica en el model de turisme sostenible i respectuós amb el medi ambient que volem per al nostre municipi, ni amb el nostre Pla de Platges 2023-2027—ha apuntat Monserrat—. Tenim 15 banderes Q de Qualitat i per això apostam per un lleure responsable, tranquil, atractiu per a famílies i parelles joves. És un canvi important de tendència que hem constatat i al qual donam suport».

Els nous plecs han eliminat els elements motoritzats de totes les platges del municipi, amb l´única excepció de Magaluf. A més, el consistori ha ampliat l'abalisament a diversos arenals de Calvià, en què s'ha passat dels 90 metres existents als 200 metres de distància, màxim legal permès per les competències municipals. Amb això s'aconsegueixen unes platges més segures per als banyistes, i més respecte acústic i mediambiental per l'entorn, assegurant la supervivència de les nombroses praderies de posidònia que habiten als nostres fons marins.