Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Activitats Vacances

 

Estiu 2019

Les Associacions de Mares i Pares d'alumnes dels Col·legis Públics, amb la col·laboració de l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de l'Ajuntament de Calvià, gestionen diferents Aules d'Estiu amb la finalitat de cobrir una necesitat de caràcter social generada per l'ocupació laboral de les families durant el periode de vacances escolars.

Els destinataris dels serveis d'aules d'estiu són nens i nenes de 3 a 14 anys, alumnes d'educació infantil de segon cicle a sisè d'educació primària, i alumnes de primer cicle d'ESO, en el curs escolar 2018/2019, preferentment residents a Calvià.

Durant l'estiu de 2019 es realitzaran, previsiblement, aules d'estiu en els següents Col·legis: CEIP Bendinat, CEIP Cas Saboners, CEIP Galatzó, CEIP Puig de Sa Ginesta, CEIP Puig de Sa Morisca, CEIP Ses Rotes Velles, CEIP Son Ferrer, CEIP Xaloc i CEIP Jaume I.

Des de l'IMEB es facilita una aportació municipal per cada participant resident a Calvià durant els mesos de juliol i/o agost.

Les cuanties són les següents: 50 €/mes o 25€/ quinzena. Descompte addicional a les famílies nombroses 10 €/mes, 5 €/quinzena.

Més informació: 971 139 139