Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

NATI FRANCÉS GÁRATE

 REGIDORA DEL PSIB-PSOE. TINENT DE BATLE DE COHESIÓ SOCIAL I IGUALTAT. REGIDORA DELEGADA DE LES ZONES DE SANTA PONÇA, ES CASTELLOT I GALATZÓ LEGISLATURA 2015.2019 Com a tinent de batle ha estat responsable dels següents Serveis: Benestar Social (Serveis socials), Sanitat, Tercera Edat, Cultura, Educació i biblioteques, Normalització Lingüística i Igualtat. Habitatge. Serveis de Participació Ciutadana (relacions amb associacions veïnals), Serveis de Joventut (promoció, gestió i desenvolupament dels programes i serveis dirigits als joves).

Biografia
Va néixer el 8 de desembre de 1972.

És empresària. 

En l’àmbit professional ha estat gestora d’empresa, en el sector comerç, dedicada a la venda de material de llibreria, de l’any 2000 al 2014. L’any 2013 inicia activitat com a autònoma franquiciada en el mateix sector, duent a terme la gestió integral del negoci (comandes, recepció i control, tasques de caràcter administratiu, control de facturació, gestió de comptes, atenció i assessorament al client). Amb anterioritat a aquestes dates va ser treballadora en establiment comercial des de l’any 1988. Per motius laborals ha anat ampliant els seus coneixements en anglès.

Contacte: nfrances@calvia.com

  • Declaració inicial de béns patrimonials .pdf
  • Declaració inicial d'activitats privades .pdf
  • Declaració final de béns patrimonials .pdf
  • Declaració final d'activitats privades .pdf

Atenció zones 2015.2019 SANTA PONÇA, ES CASTELLOT I  GALATZÓ.
Agenda L'agenda pública institucional de Nati Francés està subjecta a canvis d'última hora. Reflecteix les activitats institucionals, no així totes les reunions de treball internes ni les activitats extramunicipals.