Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

JOSÉ I. GONZÁLEZ DE LA MADRID RODRÍGUEZ

 REGIDOR DEL GRUP MIXT LEGISLATURA 2015.2019 
Va néixer a Sevilla al juny de 1966.

És patró professional d’embarcacions d’esbarjo (PPER) i empresari. Capità de iots, monitor de vela i creuer i monitor de windsurf.

Títol de BUP i certificat de la Direcció General de la Marina Mercant habilitat per fer classes d’obtenció de titulacions nàutiques. Ha fet cursos oficials en STCW 95 formació bàsica, STCW d’operador de radi GMDSS, STCW avançat lluita contra incendis, STCW embarcacions de supervivència i bots de rescat, STCW bàsic en bucs de passatges, STCW formació específica sanitària inicial.

La seva trajectòria professional, iniciada l’any 1991 amb la seva participació a l’America’s Cup en l’equip de construcció i com a tripulant del primer Copa Amèrica espanyol, es dirigeix a l’acompliment de diverses activitats en el sector nàutic. De l’any 1995 al 1997 és encarregat de vaixells de regata de la Família Reial Espanyola. En 1997 s’incorpora al departament comercial de X-Yachts Espanya. De 1999 al 2003 com a autònom és CEO (president director executiu) i fundador d’Astilleros LAMA-YATES, empresa dedicada a la construcció de vaixells de 6 a 11 metres. L’any 2003, i fins al 2010, és director de l’empresa I.H.C dedicada al sector del patrimoni immobiliari i nàutic. Del 2012 al 2014 és CEO i promotor del projecte Mallorca Ocean Race. En els anys 2014 i 2015, és delegat per a Balears d’ANPPER (Associación Nacional de Patrones Profesionales de Embarcaciones de Recreo). Finalment, des de l’any 2014 és autònom CEO i fundador de Perfect Finish Mallorca. De la seva participació en diverses regates acumula més de 60.000 milles navegades.

  • Declaració inicial de béns patrimonials .pdf
  • Declaració inicial d'activitats privades .pdf
  • Declaració final de béns patrimonials .pdf
  • Declaració final d'activitats privades .pdf