Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Ja tocava! Jam Session Jove

CADA PRIMER I TERCER DIJOUS DE MES
PROPERA SESSIÓ: DIA 24 D'AGOST A LES 17 H, A ES GENERADOR 

Tornen a Es Generador les esperades «Jam Sessions Joves».

Es tracta d'una trobada, amb periodicitat mensual, de joves locals que tinguin com a afició la música, o inquietud per introduir-se en aquest món, i que vulguin compartir coneixements i, sobretot, experiències musicals al damunt d’un escenari equipat.

De cada vegada són més les persones joves que volen participar. De manera lliure, poden anar improvisant i coordinant-se per tocar la música que els vingui més de gust.

Així, el passat dijous, 17 de febrer, van participar fins a 12 joves, alguns/es per introduir-se amb algun instrument, i d’altres per compartir el seu talent ja après. Hi va haver molta diversitat d’artistes com cantants, pianistes, guitarristes, percussionistes, etc.

Cadascuna de les persones participants podrà pujar a l’escenari a tocar amb el seu instrument o la veu, i proposar algun tema a interpretar que convidi a la improvisació. El Servei de Joventut proporcionarà els instruments de percussió, els equips de so i de microfonia necessaris per tal de desenvolupar adequadament l'activitat. Això sí, recorda també dur el teu instrument, si és el teu cas.

No t'ho pensis més i contacta amb l'equip d'información juvenil per participar en la propera trobada. Cada primer dijous de cada mes.

MÉS INFORMACIÓ:
971 683 000
679 395 529 (Whatsapp)
@joventutcalvia (Instagram)
@joventutdecalvia (Facebook)
juventud@calvia.com