Ir al contenido de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Tu Ayuntamiento

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvia Ciudadania Calvia Conoce Calvia

EuGreenWeek i Let's Clean Up

#EUGreenWeek   

La Setmana Verda, que organitza la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea, del 21 al 25 de maig, és una oportunitat per debatre sobre les polítiques mediambientals. El lema d'enguany és "Contaminació zero per una població i un planeta més sa".

EuGreenWeek 2021 

#Let's Clean Up

La campanya Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. Des del servei de Medi Ambient i Transició Ecològica al voltant dels mesos de maig o juny, organitzam anualment diferents actuacions de neteja al municipi, adreçades a diferents col·lectius de població.

Els darrers anys aquesta campanya de neteja s'ha centrat a l'àrea biològica crítica de Magaluf, on cinc espècies de plantes endèmiques i amenaçades, viuen a un indret molt antropitzat, rodejat d'hotels, on any rere any trobam gran quantitat de residus. Aquesta neteja l'organitzam amb voluntaris de Creu Roja i amb la col·laboració del Servei de Protecció d'Espècies.                                                

 Let's clean up Calvià 2021