Ir al contenido de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Tu Ayuntamiento

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvia Ciudadania Calvia Conoce Calvia

MusiCalvi

EL CONCURS MUSICALVIÀ DÓNA L'OPORTUNITAT A JOVES SOLISTES I BANDES DE PUJAR-SE A UN ESCENARI I LLANÇAR LA SEVA CARRERA MUSICAL.
El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Calvià, organitza cada any un concurs musical i cultural denominat MusiCalvià. Els premiats, segons l'edició i la categoria poden guanyar d'un xec regal a canviar per material musical, l'enregistrament d'una maqueta en la nostra sala de producció multimèdia de l'edifici És Generador o actuar com a teloners en un festival o concert d'un artista reconegut.
Poden participar en el Musicalvià: solistes, grups i Djs, interpretant temes inèdits o versions no registrades en entitats de gestió de drets, excepte aquelles que siguin de llicència lliure o domini públic. Almenys un dels participants/ components haurà de ser jove, amb edat compresa entre els 12 i 30 anys, i almenys un dels participants/ components haurà de ser calvianer.
Els solistes, grups i/o Djs joves de Calvià, participen a través de l'enviament d'un vídeo de l'actuació, produïts i filmats pel seu compte. El sistema de classificació es divideix en dues fases: la fase de votació popular, a través de plataformes oficials online; i una segona fase, de valoració per un jurat qualificat.

MusiCalvià 2016

Concurso previo MusiCalvià 2017

Concierto 2017 "Melendi"

MusiCalvià 2018 "SFDK", "Saratoga" y "Lujuria" 

MusiCalvià 2019 - Festival Life Mallorca