Ir al contenido de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Conoce Calvià

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Ayuntamiento Calvia Visita Calvia Ciudadania Calvia

Golf

Els afeccionats i professionals del golf tenen a Calvià una immillorable oportunitat de practicar l'esport en els camps del municipi. El bon clima, la tranquillitat de l'entorn i la qualitat dels serveis fan que nombroses persones repeteixin la seva visita d'any en any per jugar al golf.

GOLF PONENT

Dissenyat el 1978 per John Harris, aquest camp de Parell 72 té un recorregut llarg, de considerable dificultat i està destinat a jugadors experimentats de cop llarg. Les installacions estan situades en una zona d'arbratge, amb sis llacs, a uns 3 km de Palmanova, per la carretera que va de Magaluf a la urbanització del Toro.

GOLF PONENT 2

GOLF SANTA PONÇA

Aquest camp de Parell 72, que es troba a uns 18 km de Palma en direcció a Andratx, va ser dissenyat per Folco Nardi i ha estat escenari envàries ocasions de l'Open de Balears de Golf. Cobreix una superfície de 70 hectàrees i està situat en un emplaçament paisatgístic important: amb vista al mar i envoltat d'oliveres, palmeres, pins, ametllers i llacs.

GOLF SANTA PONÇA

GOLF BENDINAT

Aquest camp de Parell 70 està emplaçat en una vall de pins, ametllers i oliveres, a uns 7 km de Palma, seguint la carretera en direcció a Illetes i Portals Nous. Entre els serveis del camp es troben una pista de pràctiques, professors, lloguer de pals i boles, carretons i cotxes elèctrics, a més d'una botiga de golf.

GOLF BENDINAT 4